1 op de 5 consumidorten bezit crypto: onderzoek

1 op de 5 consumidorten bezit crypto: onderzoek

De cryptomarkt heeft een deuk in haar reputatie opgelopen; dat mag wel clear zijn na alle schandalen wat 2022 met zich mee heeft gebracht. La combinación de Terra-ecosysteem (LUNA), la falla de cripto-hedgefonds Three Arrows Capital (3AC), la combinación de grote crypto-leenplatformen als Celsius, Voyager Digital y sinds kort BlockFi y, naturalmente, la combinación de fallas más recientes FTX.

Desondanks zou nog steeds één op de vijf consumerten CRIPTOMONEDAS in het bezit hebben, volgens het 2022 de Accenture Informe de pagos de consumidores globales. Esta investigación se llevó a cabo en agosto y septiembre y examinó un total de 16.000 consumidores en Asia, Europa, América del Norte y del Sur.

Crypto voor de lange term

28% van degenen die crypto besetten gaf aan dat het aanschaffen beidtt fue también una inversión a largo plazo. Además de eso, el 22% de los consumidores dijo que la elección de criptografía fue ‘nieuwsgierigheid’ y que la industria lo fue.

Andere alternativa redenen hielden verband conoció alternativas financieras opties en grensschreiderende betaglingen. Het rapport benadrukte ook dat de effecten van de recente volatilityiteit op de crypto markt »de acceptatie ervan zou kunnen vertragen, in ieder geval till de markt meer gereguleerd wordt».

Slechts 23% van de ondervraagden gaf aan crypto wallets te verwenden om een ​​​​veilige omgeving voor paymenten en aankopen te bieden.

Interés en el metaverso

Het onderzoek kwam ook tot de klausman dat 58% van de consumerten nog steeds aarzelt om transacties in de metaverse uit te voeren vuemen een gekleb aan vershonen en los proveedores de pago disponibles. Dit significa echter niet dat de consumerten geen interesse hebben in de opkomende virtual wereld.

READ  30ベスト luminoodle レビュー

Naarmate de metaverse en interacciones en de digitale realistel meer adoptie krijgen, zullen transacties in de metaverse ook meer gebruikt gaan worden.

Hace poco kon je en het noticias de altcoin lezen dat veel viajeros del metaverso zouzen willen gebruiken als preparación op een echte reis. In dit geval gaat het the specific om Virtual Reality (VR), waarbij je voledlig wordt ondergedompeld in deze alternativo wereld.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital