112-nieuws: 1350 kilos de cocaína encontrados en Rotterdam | KNMI warschuwt voor heavy windstoten

112-nieuws: 1350 kilos de cocaína encontrados en Rotterdam |  KNMI warschuwt voor heavy windstoten

112

En een loods en Rotterdam vond de politie cocaïne
En een loods en Rotterdam vond de politie cocaïne © Media TV

In dit bericht houden we je op de hoogte van het 112-nieuws van vrijdag 30 septiembre.

21:22 uur – Man wekenlang gegijzeld in woning

En een huis en Den Haag es een man wekenlang gegijzeld geweest en drayvin zwar mishandeld. La víctima se fusionó con zich deze week gwand bij de politie, nadat hij uit het huis was spaapt, door uit een raam te springen. Het gaat om een ​​​​man uit Zuid-Amerika. La víctima se encontraba a principios de este mes entre tres hombres en un automóvil gestapt bij het Centraal Station van Rotterdam. Entonces comenzamos a gijzeling.

18:44 – KNMI waarschuwt voor heavy windstoten

16:44 uur – 1350 kilos de cocaína encontrados en Rotterdam

En una inundación en Rotterdam, la policía encontró el martes 1350 kilos de cocaína. Agenten besloten achter een träggig aan te rijden nadat het ANPR-system (Automatische kentekenplaatherkenning) een signal gaf. El camión reed naar een loods en Rotterdam, waar de politie een controle voorde. Además werd de lading cocaïne gevonden.

El conductor del camión, Bredanaar, de 45 años, fue arrestado. Hetzelfde geldt voor een 36-jarige Rotterdammer die in de loods anwegze was.

13:42 h – Volkerakbrug bij A29 weer open

De Volkerakbrug bij de A29 en Willemstad está abierto nuevamente. De slagbomen zijn in beide rijrichtingen weer up. Alleen in de rijrichting van Rotterdam es nog een rijstrook dicht.

12:51 uur – Volkerakbrug dicht puerta aanrijding slagboom

De Volkerakbrug bij de A29 en Willemstad está cerca en ambas direcciones. Dit komt door een anagereden slagboom. Een monteur is onderweg, laat Rijkswaterstaat weten. Verkeer richting Rotterdam wordt omgeleid vía knooppunt Sabina.

10:54 uur – Brand oude gemeentehuis Oostvoorne onder controle

De brandweer heeft het vuur bij het oude gemeentehuis in Oostvoorne onder controle. De cobra, speciale een hogerdukspuit die door muren heen kan blussen, is hirte ingezet. De brandweer nog wel tot in de middag bezig met blusverkademen.

Het plafond van de tweede verschied moest deels worden sloopt. Vrijdagochtend brak er een brand uit in het monumentale pand, waar een restaurant zit. Er zijn geen herido. Hoe de brand kon konto, wordt investigado.

Het oude gemeentehuis van Oostvoorne
Het oude gemeentehuis van Oostvoorne © Google Streetview

10:40 h – Interventieteam sluit pand met arbeidsmigranten in Vlaardingen

Het Interventieteam Woonoverlast heeft voensdagmiddag een pand en Vlaardingen cerró. Samen met de brandweer trof het team tien arbeidsmigranten aan die hier gehuisvest waren. Het pand was verkamerd, wat in strijd was met het gemestingsplan, en met enkei kamers en mensen moet het aan verschiedelde voilheidsvoorschrift doen doen. De fireweer constateerde echter een dusdanig situación insegura.

De eigenaar kreeg tot acht uur ‘s avonds de tijd om mide te nemen of de beowelen elders te bringen. En última instancia, zijn de arbeidsmigranten elders ondergebracht door het uitzendbureau waar zij werken. Burgemeester Bert Wijbenga noemt vindt dat ‘het Interventieteam en de brandweer een goed actie hebben geleverd’. «Dit onfatsoenlijke abuse van arbeidsmigranten is niet passerable».

10:07 am – Hombre con herida de bala en la parada de tranvía IJsselmonde

De politie heeft tijdens een OV-controle een 19-jarige Rotterdammer aangehoden. De man bleek een fårmeer op zak te hebben. Dit gewerde dondergaardmiddag bij de tramhalte aan de Noorderhelling in Rotterdam-IJsselmonde.

Tijdens de controle vreegen handlers aan de man of hij een geldig vervoorsbewijs kon tonen. Entonces vreegen ze de ze hem mochten fouilleren, en el que hij zenuwachtig overkwam. En wat bleek, in zijn tasje zat een fårmaner met gevulde patroonhouder. Hij moet zich benjamenten voor de rechter-commisaris.

08:16 uur – Marca en el antiguo gemeentehuis Oostvoorne

Er woedt een brand in het oude gemeentehuis van Oostvoorne aan de Hoflaan. Volgens de brandweer es de brandhaard op de tweede verskeit. Het monumentale pand uit 1909 es un restaurante tegenwoordig een.

De fireweer vergegt nog tot in de middag bezig te zijn met het blussen van het pand. De brand woedt in het plafond en dat is moeilijk te reachen. Por lo tanto, es er een speciale cobra-blussysteem bijgehaald. Eso es een hogerdukspuit die dwars door muren kan blussen. De Hoflaan en Oostvoorne bilbeit de komende uren nog dicht.

Er zijn geen herido. Hoe de brand kon konto, no está claro.

06:07 uur – Overleden man gevonden in sloot begraafplaats Papendrecht

De brandweer von dondergaordavond een dead man in een sloot langs de Admiraal de Ruyterweg. De politie gaat niet uit van een misdrijf.

Langs het water lagen cosas, por lo que al werd gedacht dat er een persoon in het water zou liggen. Duikers zochten in het water, vonden de man y konden ultimatum niks meer voor hem bezdenten. De politie onderzoekt nog hoe de man ha muerto.

De hulpdiensten rukten snel uit en Papendrecht, maar konden niks meer doen.
De hulpdiensten rukten snel uit en Papendrecht, maar konden niks meer doen. © ZHZ Actueel
READ  Sivomatic bindt 250 ton CO2 op borenland

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital