15 thrillers españoles de suspenso de Halloween en Netflix

15 thrillers españoles de suspenso de Halloween en Netflix

Het es Halloween y es het tijd voor thrillers y películas de terror waaran er aardig wat te vinden zijn op streamingdiensten zoals het popular Netflix. Dado que er steeds meer Nederlanders en Belgen verliefd worden op Spaanse produktions die in de meest gällen ook Spaans spreken zijn zijn, geven wij een overzicht van spannden films die op Netflix te vinden zijn om tijdens Halloween te kijken. (onderstaande trailers zijn hoofdzakelijk in het Spaans). LET OP: sommige films zijn niet in alle landen te zien.

1. Verónica

Een waargebeurd verhaal in Madrid 1991 waar een tienermeisje dat thuis op haar broertje en zusje past konjot dat na een seance op school er een kwade geest hun appartement is binnengedrongen.

2. No dormirás

Nadat een beginnende actriz meedoet aan een filmproject en een klooster abandonados begint ze allerlie hallucinaties te krijgen en geberen er allerlie odde en angstaanjagende dingen.

3. La Influencia

Alicia está terug en haar ouderlijke huis om met haar zus voor hun comatose moeder te zorgen. Ze krijgt echter te maken met een darkere kracht van voorgeer die haar kind beregt.

4. Contratiempo

Een jonge zakenman wordt wakker naast zijn dode minnares. Hij huurt een famoso advocaat in om erachter te komen waarom hij wordt verdacht van moord.

5. Solo

En een afgelegen gebied van de Canarische Eilanden valt een surfer van een klif. Tijdens zijn survivalstrijd denkt hij na over zijn leven en oude liefdens. Dit is een waargebeurd verhaal.

6. Cuando los Ángeles duermen

Nadat een zakenman achter het stuur in slaap valt en een vrouw aanrijdt, voorkande de interacciones met haar bange vriendin een reeks van darkere events.

READ  [column] ¿Cuánto media-aandacht krijg je als sponsor bij del Tour de France?

7. Errante

Een man verkucht zijn ziel aan de duivel maar als iemand een demon aankan dan is hij het wel. Vreemde film maar leuk genoeg om naar te kijken.

8. Secuestro

Als de zoon van een defender wordt ontvoerd y later getraumatiseerd wordt gergevonden, neemt zij het recht in eigen hand som de boel danig uit de hand loopt.

9. La piel que habito

In dit geval gaat het om een ​​​​film van del conocido director de cine español Pedro Almodóvar die del actor Antonio Banderas een tensione hoofdrol heeft gegeven en een plastische chirug spelt. Hij tryeyt de dood van zijn echtgenote te overkomen door de huid van een andere vrouw aan te passen.

10. 7 años

Vier zakenpartners hebben een kleinem plelegd waar wie neemt de schuld op zich? Op een gespannen avond wordt hun lealtaditeit probado en komen wreedheden naar boven.

11. la Isla Mínima

Una película policiaca que gira en torno a una persona vermista y la búsqueda de la víctima y asesino en serie en Andalucía.

12. Recreación

Por supuesto, mag deze Spaanse horrorfilm niet erkeinen in dit lijstje. REC (2007), REC 2 (2009), REC 3: Genesis (2012) y REC 4: Apocalypse (2014) zijn de ultieme Spaanse horrorfilms die umweer bij Netflix te zien zijn. En la primera película de REC es te zien hoe een programmaakster samen met haar cameraman op pad gaan om een ​​​​reportage te maken en de fireweer in Barcelona. Wat daarna alle gefessert… dat moet je zelf maar bikkenan.

Niet (más) en Netflix te zien:

13. Nieve negra

Een man keert terug naar het Argentijnse Patagonië en wil dat zijn broer, met wie hij Almost contact heeft, hun afgelegen land verkoopt. Oude wonden worden weer opengereten aanana er spannende momenten followen.

READ  Casi 3.000 inmigrantes nadan a territorio español en Marruecos

14. El Orfanato

Laura leidt un orfanato dat ze wil gebruiken als tehuis voor gehandicapte kinderen. Alles licht goed te gaan til hun zoontje Simón onzichtbare vriendjes zegt te hebben waar hij vreede spelletjes mee spelet. Op een dag verdwijnt Simón spoorloos. Laura es vastbesloten hem terug te vinden en roept hiervo de hulp van medium Aurora in.

15. Los Otros

Una película hispanoamericana de Alejandro Amenábar conoció a Nicole Kidman y conoció a Nicole Kidman. Una película emocionante con un final inesperado.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital