5 consejos para conseguir los billetes de avión baratos ideales

5 consejos para conseguir los billetes de avión baratos ideales

Stappen nog steeds massaal in het vliegtuig. Y aunque het niet al te best voor het milieu is, is het soms de enige manier om op beaalde plaatsen te komen. Maar hoe score je nu zelf die goedkope tickets op Skyscanner? Wij helpen je een handje.

Existen diferentes plataformas para encontrar billetes de avión baratos. Het kan natuurlich a través de Google Vuelos, pero el sitio más completo es Skyscanner. Maar wat zijn nu de manieren om de goedkoopste te vinden? WANT-redacteur en vervend reiziger Jeroen Kraak geift je tips.

Entradas baratas en Skyscanner

Maken er nog weleens de Mijn collega: “¿Ga je weer op vakantie?” Zelf ben ik het gegende jaar in Azije en Zuid-Amerika geweest en dat zijn niet de goedkoopste gestumpinen. Puerta middel van Skyscanner wist ik toch goedkope vliegtickets te vinden. En ja, er zijn een paar manieren om een ​​​​nog betere deal binnen te spelen.

#1 Establecer una prijsalarm en

Vliegtickets cambia regularmente van prijs. Soms worden ze duurder, maar soms ook más barato. Dat heeft natuurlich alle te maken met vraag en aanbod. Gelukkig hoef je zelf niet cada hora te refresca op Skyscanner, want je kunt gewoon een prijsalarm maken.

Eigenlijk zegt de naam van de functie het al. Elke keer als de prijs verandert van een bepaalde vlücht krijg je een e-mail. Zo weet je precisa wanneer die omlaag u omlaag gaat. Zo kun je zelf uitzoeken wat voor jou de beste prijs is.

EasyJet data klanten skyscanner goedkope vliegtickets
Vliegtuigen aan de grond (Imagen: Oli Scraff/AFP)

#2 Gebruik en general

Wil je zoeken op goedkope vliegtickets, maar heb je geen vaste gestemning in het hoofd? Dan loont het om ‘general’ en te voeren. Zo krijg je de goedkoopste vluchten te vinden op de data wanneer jij tijd hebt om te reizen. Ideal, por ejemplo, om een ​​​​último minuto te vinden op Skyscanner.

READ  OMT ve relajación en la industria de la restauración மை Tapones bucales para niños belgas a partir de los 10 años

#3 Gebruik geen vaste datum

Está justo enfrente de Skyscanner. Als je wel de gestemning weet, maar niet gebonden bent aan precieze data, kan het lonen om bibliothek Augustus 2023 in te voeren en el sitio web. Zo krijg je easy de dagen te zien zijn er goedkope tickets te vinden zijn.

Vuelos baratos Skyscanner.
Vuelos baratos. (Imagen: QUIERO/Skyscanner)

#4 Elija un lugar de salida flexible en skyscanner

Wellicht dacht je antes de de problemen van Schiphol nooit aan om van een andere luchter te vliegen. Toch kan het echt lonen. Zelf check ik bij het kopen van vliegtickets naar verre gestumpinen bibliothek de luchtungs van Düsseldorf, Frankfurt, Brussel y Parijs.

Estos aeropuertos son bien accesibles (en tren) y hay muchas compañías de vuelos excelentes disponibles. Sterker nog, incluyendo treinkaartje kunnen entradas nog steeds flink gehalter zijn. ¡Ideal para probarlo a través de Skyscanner!

#5 Pak een tussenstop

Een tussenstop klindt quizás onaantrekkelijk, omdat je totale vlucht langer duurt, maar kunnen je flink geld schelen. Je hebt dan de kuezu uit veel meer verschiedelde anbieders, so je dus meer te verjijken hebt.

Foutje gegenen? Complementos de correo. Estamos agradecidos.

Responde al artículo:

Bespaar geld op vliegtickets gracias a estos prácticos consejos de Skyscanner

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital