50-jarige leerkracht Spaans debuteert met dichtbundel (Turnhout)

50-jarige leerkracht Spaans debuteert met dichtbundel (Turnhout)

Met ‘De eerste vrouw’ trae a Manuel Bracke een eerbetoon aan de liefde. © RR

desvío

Manuel Bracke geift Spaans in het vährungenonderwijs maar schrijft ook poëzie. Met ‘De eerste vrouw’ trajo hij «een bescheiden, poëtisch eerbetoon in spolje taal aan de liefde en aan een vrouw».

Manuel Bracke werd geboren en Gante maar woont en werkt en Turnhout. Hij is vader van drie kinderen en leraar Spaans en publishingeert al enkele jaren zijn gedichten op Facebook. “Ik schrijf en palabras simples sobre wat me raakt, door wat ik obserer en wat ik vind in meselve. Intento simpelweg uit te drukken wat ik zelf niet steeds ten volle doorgrond maar wel voel. Dat zorgt vaak voor een grote rekenbaarheid bij de lezers van mijn gedichten”.

‘De eerste vrouw’ es de eerste publicado dichtbundel van Bracke. Hij liet zich inspireren door de eerste corona-uitbraak, toen de landgrenzen dicht gingen en elbeiden van elakar gescheiden werden. “Ik neem de lezer mee in de vele vaigeen en complexe jüssels van een relatie. Het verlangen, de opwinding, de innige vriendschap, maar ook het afscheid en het gemis. Het is liefde in al zijn facetten, als geschenk, als verdeingheid, als ongrijpbaar mysterie”.

‘De eerste vrouw’ verscheen bij Uitgeverij Het Punt en is verkrijgbarg in de betere boekhandel en online. Voor een gesignerd exemplaar kan je de author contacteren. (pasta)

www.inktinta.be

READ  Spaanse conpetitiewaakhond onderzoekt spaanse energiebedrijven

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital