A pesar de que el entrenador de wereldreis, Jacco Arends, ganó a los jugadores de bádminton, Duinwijck als een speer

A pesar de que el entrenador de wereldreis, Jacco Arends, ganó a los jugadores de bádminton, Duinwijck als een speer

Badmintonclub Duinwijck ganó zondagmiddag en la eredivisie overtuigend y se enfrentó 5-3 a su competidor Almere. Bij de Noord-Hollanders es dit seizon het nederen ergendt. De landskampioen saludó a een aantal nieuwe topspelers, maar zag de coach temporalmente naar Zuid-Amerika vertrekken.

A pesar de todos los cambios, los jugadores de bádminton ganaron los primeros siete partidos de la temporada.

Wereldreis

Fue un comienzo notable en la sesión para los jugadores de bádminton de Duinwijck. Na twee games verliet hoofdtrainer Jacco Arends (tijdelijk) de club. Hij ging een al lang gegende wereldreis maken en zit momenteel en Zuid-Amerika. De touwtjes kwamen dørem in handen van Stan Put.

Put was a eeter coach van de Haarlemmers, maar stopte drie seizionen geleden. «Ik werd begin dit jaar teruggvaagd door club in trainer. El plan era om samen met Arends aan de slag te aan. Het was voor mij een mooie challenge om samen het eerste team te coachen. Voorlopig sta ik alleen voor de groep».

Nieuwe Gezichten

Ook de selection kent een aantal nieuwe gezichten. Zo kwamen onder andere Aram Mahmoud y Nadia Choukri bij de club. Ymke van der Aar voegde zich ook bij de selection. Zij kwam terug na een periode bij Drop Shot concurrente.

títulokandidaat

Met de vernieuwde selección zijn de objektions claramente volgens nieuwkomer Mahmoud. «Ik ben hier komeken omdat Duinwijck een leuke club is en één van de titelkandidaten is. We hebben een leuke, jonge groep. Iedereen kan goed badmintonnen. Wij hebben veel verwuhen in het team en een nieuwe landstitel».

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital