Actualización: Proyecto Weer Spaans para Aedifica

Actualización: Proyecto Weer Spaans para Aedifica


Beeld: Noticias financieras de ABM

(ABM FN) Aedifica invierte 13 miljoen euro en el bouw van een woonzorgcentrum en España. Dat maakte de Belgische especialista en zorgvastgoed vrijdaagavond bekend.

La finalización está prevista para el primer trimestre de 2024.

El hogar de ancianos, dat wordt uitgebaat door Neurocare Home, acomodará a 160 residentes.

Aedifica verlagt een initieel nettohuurrendement aan van omwere 5,5 procent.

Eind 2021 zette Aedifica de eerste stap en Spanje. Aedifica tekende een synerkejsovereenkomst conoció a Neurocare Home para ontwikkeling van woonzorgcentra en Spanje.

De twee partieten zeiden toen voor 75 miljoen euro circa 1.000 woonunits te willen vedelgenden in de regio’s Madrid, Castilië en León en Andalusië. Aedifica kocht al een eerste grondpositie in Castilië en León, meldde het toen.

Actualizar: para agregar más información.

Fuente: ABM Financial NewsVanaf Beursplein 5 volgt de redactie van Noticias financieras de ABM de ontwikkelingen op de beursen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijden, op de voet. La información de la columna deze no pretende ser un consejo profesional ni una recomendación para que se hagan beleggingen.


gerelaterd
reacciones


READ  Algo de españa – deel 51: Spaanse les: Wonen in Spanje

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital