Actualizar | ‘Feyenoord bracht nog geen bod uit op Giménez’

Actualizar |  ‘Feyenoord bracht nog geen bod uit op Giménez’

Feyenoord se reforzará con el delantero de 21 años Santiago Giménez. De Mexicaan staat op de radar om de ploeg van trainer Arne Slot te vermchen, zo meldt 1908.nl. El goleador tiene contrato con su actual club Cruz Azul hasta mediados de 2023.

Giménez werd geboren in het Argentijnse Buenos Aires, maar spelet al van jongs af aan voor het Mexicaanse Cruz Azul. Daar is het nieuwe seizon net van start, anotó las mejores cuatro veces en los primeros cuatro juegos. En octubre del 2021 debutó en la selección mexicana. Daar jugó hij tot dusver 7 interlands, después de lo cual el contador op 2 goles y 1 asistencia staat.

Binnen Feyenoord zou prácticamente toda la organización convenció a zijn van de voetballende kwaliteiten en het vermek van de spits anotando. El club ahora es erg hard bezig met zijn komst. Lukt dat, dan is de spitspositie met hem en Danilo bezet. Objetivo Wilfried Gnonto bilbeit dan alsehen in beeld; hij wordt vooral als optie voor de linkerflank geezen.

Actualizar | Feyenoord bracht nog geen concreto cuerpo
De Mexicaanse tak van ESPN kon de interesse van Feyenoord en Giménez maandagavond keistenten. Todavía no hay geen bod liberado. Een van de bronnen vertelde aan de zender dat de intereste van Feyenoord al een paar weken aan de gang is, maar dat Feyenoord nog niet concreet is geworden.

READ  "Zoete aardappelogogs tot 40% dalen ten opzichte van vorig jaar"

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital