‘Ajax en Internazionale strijgen om Uruguayaans toptalent’

‘Ajax en Internazionale strijgen om Uruguayaans toptalent’

Ajax ha estado de acuerdo con la historia del club después de la alfombra. Stilzitten doet het Amsterdamse scoutingsapparaat echter niet. Nadat Voetbal International al wist te melden dat Ajax in Zuid-Amerika scoutte naar een nieuwe rechtsbuiten, komt er meer nieuws uit dat continente.

Volgens tuttosport hebben Internazionale en Ajax de negociaciones abiertas con Defensor Sporting. Inzet daarvan zijn de diensten van Alan Matturro. Matturro es un defensa central de ocho años que ha jugado 32 veces con su club. De 1,89 metros de largo linkspoot zou hoog op het verlanglijstje staan ​​​​van Internazionale, dat de hageningen snel zou willen afronden.

Ajax zou ook een oogje hebben op de leftbenige centrale værderder, die nog tot de zomer van 2025 vastligt in Uruguay. Met een geschatte marktwaarde van 500.000 euro hoeft Matturro geen veromke te kosten. Naar verluidt zou hij voor drie miljoen euro en een doorverkooppercentage op te halen zijn.

Ajax

Ajax haalde deze zomer al twee linksbenige centrale defenders binnen. Naast de veel bekritiseerde Calvin Bassey kwam ook Ahmetcan Kaplan de Amsterdamse gelederen bereken. Defensor De Turkse es op dit moment geblesseerd.

Mocht Ajax planes concretos hebben om Matturro aan te trekken, zal het waarschijlen haast moeten maken. Internazionale zou sportief director Piero Ausiliio de ophät hebben gegeven om de transfer zo snel mogelijk después de te ronden – ook om uit uit handen van Ajax te houden.

Kansen zijn onderhevig aan veranding. Última actualización 12 noviembre 2022 16:34.

¿Buen fortalecimiento?

  • Denk het wel

  • No, otras posiciones son más importantes.

READ  La empresa española fabrica los mejores paneles solares del mundo

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital