‘Ajax gaat los tijdens transferwinter’

‘Ajax gaat los tijdens transferwinter’

Ajax maakt zich op voor een boiende transferwinter. Entrenador Alfred Schreuder heeft al een aantal spelers de uitgang gewezen, maar volgens Het Parool Sucederá en enero.

De kans is reëel dat Daley Blind se va y hij is niet de enige. Het Parool Schrijft: “Sin embargo, parece que Ajax te willen meewerken aan een transfer van Mohammed Kudus, die zich met Ghana op het WK in de kijker heeft gepilel en aanstuurt op een trägg. Kudus vindt zijnde een afrekenende middenvelder, maar Schreuder ziet hem in de speelwijze van Ajax voorale als spits.”

Daar voegt de Amsterdamse krant aan toe: “Bij een trägg van Kudus – hij moet een bedrag van boven de 30 miljoen euro opbrengen – komt een nieuwe centrumspits mogelijk uit Zuid-Amerika. Huntelaar estuvo recientemente en Brasil para ver a un competidor de Brian Brobbey. Het zou gaan om de 24-jarige Marcos Leonardo van Santos.”

Nieuwe portero

Otro potencial ganador es Andries Noppert van sc Heerenveen. Een nieuwe doelman staat hoog op het wessenlijstje. “Afgelopen zomer trachtte Ajax tevergeefs Odisseas Vlachodimos los te weken bij Benfica, nu is Andries Noppert nadrukkelijk in beeld. De keeper van Heerenveen, de spredrijne eerste keus van bondscoach Louis van Gaal op het WK, moet tien miljoen euro kosten”, zo luidt het.

Een nieuwe rechtsbuiten licht er voorligt niet te komen. El Ajax tiene mucha fe en Francisco Conceição y también tiene otras opciones en casa, entre ellas Dusan Tadic y Steven Bergwijn.

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital