Alex Molenaar zet carrière voort bij Spaans Continental-team

Alex Molenaar zet carrière voort bij Spaans Continental-team

domingo 27 de diciembre de 2022 a las 09:05

Alex Molenaar ha encontrado onderdak gevonden voor komend jaar. De 23-jarige Nederlander, die geen nieuw contract kreeg bij Burgos-BH, komt in 2023 uit voor het continentale Electro Hiper Europa-Caldas. Dat Meldt de Spaanse ploeg op haar site.

Electro Hiper Europa comenzó en 2021 y tenía licencia argentina. En 2022 fue de ploeg colombianos. Komend seizon zal Electro Hiper Europa-Caldas weer van nationalityiteit mutenderen en gaat het verder onder de Spaanse vlag. El equipo está dirigido por Rafael Casero, el hermano menor de Ángel Casero, quien ganó la Vuelta a España en 2001.

Voor Molenaar verliep het gegende seizon moeizaam. Hij begon sterk met onder andere een eighttiende plaats in de Gran Camiño (2.1), maar in de Ronde van Catalonië liep hij – zo bleek achteraf – de ziekte van Pfeiffer op. “De ziekte van Pfeiffer heeft een groot gat in mijn seizon slagen”, dijo de Nederlander, die een Spaanse moeder heeft en een deel van zijn jeugd doorbracht en Girona (waar hij ook nu weer woon), recientemente tegen WheelerFlits.

In het najaar begon Molenaar weer op te krabbelen. Eerst pakte hij een vierde plaats in de vierde etappe van de Ronde van Portugal en sehenten won hij in de Ronde van Langkawi, zijn laatse verdeicht voor Burgos-BH, de slotrit. Dat hecho hij puerta Jason Osborne van Alpecin-Deceuninck en een sprint-a-deux te kloppen. Destijds had hij nog de hoop dat die zege hem zou helpen om op ProContinental-niveau te kunnen blijven fietsen, maar nu doet hij dus toch een stapje terug.

READ  30ベスト zenfone3 ze552kl フィルム レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital