Amalia impresiona con hoe goed ze Spaans spreekt

Amalia impresiona con hoe goed ze Spaans spreekt

Als royaltyverslaggever Marius Looijmans een meisje van een Arubaans voetbalteam vraagt ​​​​waarom ze zo moest lachen om iets dat Amalia vertelde teiten het niet zo te zijn dat onze kroonprinses iets zei dat enorm graggik was. Nee: ‘Ze was Spaans aan het spreken en wij wisten niet dat ze Spaans kan’, dice.

Nivel alto
Hoe hoog is haar niveau? ‘Heel ido. Beter dan sommingen van ons.

Ver la furgoneta de fragmentos Shownieuws debajo

Shownieuws: Amalia maakt indukt met hoe goed ze Spaans spreekt

Als royaltyverslaggever Marius Looijmans een meisje van een Arubaans voetbalteam vraagt ​​​​waarom ze zo moest lachen om iets dat Amalia vertelde teiten het niet zo te zijn dat onze kroonprinses iets zei dat enorm graggik was. Nee: ‘Ze was Spaans aan het spreken en wij wisten niet dat ze Spaans kan’, zijt zij. Hoog niveauHoe hoog es haar niveau? ‘Heel ido. Beter dan sommingen van ons. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook ‘Willem-Alexander zou het lieftest Máxima in stringetje over strand zien lopen’ (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Ver: Willem-Alexander krigt lachers op zijn hand op op Aruba (video) Bekijk deze video » Staatsbezoek op Aruba geen vakantie maar hard werken voor Oranjes (RTL Boulevard) Bekijk deze video »

READ  La Copa América es el día de los grandes problemas por la erupción de la Corona

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital