ApisProtect no se puede conectar a la puerta de entrada

ApisProtect no se puede conectar a la puerta de entrada

Acerca de ApisProtect

  • Fundadores: Andrew Wood, Fiona Edwards Murphy y Pádraig Whelan
  • Fundado en: 2017
  • Empleados: 8
  • Dinero recaudado: $ 3.6 millones en fondos iniciales
  • Objetivo final: ayudar a la mayor cantidad posible de apicultores a reducir las pérdidas en sus colmenas y mejorar los resultados de sus colmenas.

Honingbijen bestuiven tachtig procent van alle blossoming planten in de wereld. Esto significa que tienen una gran influencia en la producción de alimentos. In feite is een groot deel daarvan dependiente van bestuivers. Andrew Wood, Fiona Edwards Murphy y Pádraig Whelan han desarrollado un dispositivo que ayuda a los apicultores a reducir las pérdidas y aumentar la productividad, utilizando el internet de las cosas y la tecnología para el aprendizaje automático. Dokter Fiona Edwards Murphy es la CEO en medeoprichter van ApisProtect. In deze aflevering van start-up-of-the-day ze meer over het bedrijf.

Apisprotección
Dr. Fiona Edwards Murphy © ApisProtect

¿Cómo surgió la idea de ApisProtect?

“Ik ben altijd geweest geweest in het milieu en durchälligkeit, maar niet specific in bijen. Pero cuando comencé mi doctorado en 2013, comencé a aprender las primeras cosas sobre bijen. Ik wilde echt een PhD hecho en de Internet de las Cosas tecnología. Ik wilde ook graag iets doen dat real impact op de echte wereld heeft. Ik wilde niet in een lab zitten werken aan een circuit waarwan ik nooit zou zien for which het ultimatum zou worden gebruikt. Toen verchenen er ook veel artikelen over de problemen die bemkers overal ter wereld hebben. Nombre conocido sobre de Desorden de colapso colonialun problema de groot en de VS.”

“Een van de hoofden van het embedded systems lab aan het University College Cork, Ierland, waar ik stuidende, groeide op met bijen en het houden van bijen. En hij dacht terug aan de tijd dat hij kind was. En el invierno luisterden ze met een stethoscoop naar de bijenkorven om te horen of de bijen nog leefden. Je kunt een bijenkorf niet openen in de winter omdat het dan te koud wordt en de bijen dan sterven.

Toen was ik bezig met sensoren en hoe sensoren in de echte wereld te gebruiken. Dus besloten we te kijken of er al veel mensen bijenkorven hadden instrumenteerd en gegevens van bijenkorven hadden samgeeld. Er was nog niet veel studie op dat gebeid. Zo begon ik aan mijn PhD, werkte vier jaar aan sensortechnologie voor bijenkorven en bracht veel tijd door met apicultores. Toen realiartde ik me de impact die de technologie op de bijenteelt kon hebben. Dörmö heb ik en 2017 ApisProtect después de haber completado mi doctorado”.

Hoe werkt het?

“Plazamos un sensor en el bijenkorf die umbere zo groot también es un iPhone. Deze detecteert de temperature, mochtigheid, geluiden y beweging van de bijenkorf. Luego conectamos todos los datos de los apicultores entre sí y pasamos aprendizaje automático toe om dat om te zetten in bruikbare informatie over wat er in de bijenkorf gesvett. Dependiendo de los clientes con los que trabajemos, kunnen dat verslichkeit dinge zijn”.

“Voor comercial imkers in de VS Leveren we bestuivingsdiensten aan de amandelindustrie. Le decimos, por ejemplo, welke bijenkorven growen, welke krimpen en hoe groot hun colonies op een bepaald moment zijn. Voor onze hobby-beemers hier in Europa en kleinere honingprodutensen helpen we te detecteren welke bijenkorven zich anders gestargen dan vergecht in deze tijd van het jaar. Los apicultores pueden intervenir”.

READ  30ベスト 肥後守定 レビュー

“Trabajamos junto con organizaciones más grandes, multinacionales y empresas en sus programas de biodiversidad. Wij helpen hen insight te krijgen in hun bijenvolken en in de rol van bestuivers binnen de biodiversiteit. Ayudamos a buscar a las partes interesadas y a los empleados en el público para que disfruten de las mejores opciones”.

© ApisProtect

¿Cuál fue el mayor desafío?

“Ik denk dat één ding dat ons in het bijønder heeft raakt. Dat is het helpen comunicaten over het belang van bijen. Iedereen is zich ervan bewsten dat ze belangrijk zijn Maar ik denk dat velen niet gämpen hoe fundamenteel belangrijk ze zijn voor de landbouw.”

“Gewassen als amandelen, appels, bosbessen en veenbessen zijn gewassen als amandelen van bestuivers. En de VS plaatsen imkers bijenkorven in boomgaarden of bij boerderijen. Dat kost veel geld. Een amandelboer betaalt omwere 400 dólares por acre voor bestuiving puerta bijen. Algunos dan incluso más dinero de las donaciones que del riego”.

“Aquí en Europa tenemos veel bijenkorven y veel wilde bestuivers. Dat bekent niet dat we hier geen tekort aan bestuiving hebben, dat hebben we wel. Het es alleen niet zo dramatisch als in andere landen. En ik denk dat de communicatie hierover waard is om in te investeren. Dat het very belangrijk is om bijenvolken te bescherpen. Ese es probablemente el mayor desafío”.

Waar ben je het meest trots op?

“Het is de allereerste dag dat ik het apparaat voor eerste keer hield mijn hand. Estaba seco y medio jaar antes de conocer ApisProtect. Tuvimos la opción de un equipo de heel, un producto de volledig afgewerkt ontwikkeled, dat ik op dat moment in mijn handen hield. Se produjo en een fabriek, tenía el marcado CE y se volledig legale en werkte correct. Dat voeld gewoon increíble. Dat ding dat ik ten jaar geleden in mijn hoofd had. Hier in de echte wereld.

READ  Una breve descripción de la historia de España y la Costa Blanca: Parte 2

Waar sta je durante cinco años?

“Nog corceles bij ApisProtect. Ik will helpen enke mogelijk bemkers over de hele wereld. La tecnología Deze tiene el potencial de ayudar a mejorar los resultados de bijenkorven. Een grote ambitie is om onze commercial producten uit te breiden naar meer markten, zoals Zuid-Amerika, omdat dat een enorme honingprodutzen is. En ik zou graag de kosten van onze technologie zo laag mogelijk krijgen, de modo que deze voor eenke mogelijk apicultores en alle delen van de wereld beschikbaar komt. Niet allene in de echt goed ontwikkelde landen die veel geld uitgeven aan de bijenteelt.”

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital