Apple TV+ knalt het jaar uit met deze nieuwe films en series

Apple TV+ knalt het jaar uit met deze nieuwe films en series
Jeroen Kraak

Jeroen Kraak


Listas OMT


Vandaag,

0reacciones

Nog iets meer dan een maand en dan zit het jaar er al op. Als je bij Apple TV+ dit jaar geen nieuwe films en series meer verwargt, ben je aan het verkehde adres. El redactor de OMT Jeroen Kraak dice lo que alega nog kunt erekke van de streamingdienst.

Tijdens de wintermaanden zitten veel binnen en dan het ideal om uit uit Apple TV+. De streamingdienst tiene mientras tanto una lista decente de contenido en daar komen wekelijk nieuwe titels bij. ¿Qué kunnen no esperamos en 2022?

Nuevo en Apple TV+

Op Apple TV+ kun je de aankomende tijd een mix erkeke tussen bengende titles en new content. Wat te denken van een de comeback van Will Smith en un papel importante para un actor holandés.

Eco 3 – 23 de noviembre

Echo 3 tiene un tinte Nederlands. Los hoofdrolspelers zijn, a saber, el conocido actor Luke Evans y nuestro propio Michiel Huisman. El thriller spelet zich af en Zuid-Amerika en folt een brighte joven científico muere het emocionalele hart is van een klein Amerikansen gezien.

Wander ze wordt vermist langs de grens tussen Colombia en Venezuela peor haar broer en man om haar te vinden in een personal drama dat zich afspeelt op of achtergrond van een geheime oorlog.

Caballos lentos (temporada 2) – 2 de diciembre

Una primera temporada exitosa es Gary Oldman terug voor een tweede seizon van dit komische espionagedrama op Apple TV+. Hierin zie je een disfuncional team van de Britske inlichtingendienst MI5.

El equipo estaba dirigido por el brillante maar opvliegende Jackson Lamb. Op de afdelingen belanden spionnen die founten in hun carrière hebben gemaakt. Ze hebben dan ook de los errores necesarios op hun naam staan. Lukt het nu om wel te función?

Emancipación – 9 de diciembre

Deze Apple TV+-films es el regreso de Will Smith. Vemos al actor de vuelta en los Oscar. Hij speelt Peter, een man die spägt uit de Slavernij, verwenend op zijn verstand, gloeb en diepe liefde voor zijn familie.

Hij moet er alles aan doen om koelbloedige jagers en de moerassen van Louisiana zien te overleven. La película está inspirada en la foto de Whipped Peter. Daarop es te zien hoe zijn rug is toegetakeld door zweepslagen. Die dragen bij aan het verzet tegen de Slavernij.

Little America (temporada 2) – 9 de diciembre

Deze serie op de streamingdienst die al veel prijzen in de wacht sleepte, gaat over de bijønderse en surprijsche verhalen van inmigrantessen in de Verenigde Staten.

En el tweede seizon van de Apple TV+-serie zien, disfrutamos de increíbles verhalen die zijn inspirados en echte mensen van over de wereld. Zo es een Belizaanse vrouw die werkt voor een chassidische familie en Nueva York y een Koreananse man die hoeden maakt voor de zwarte kerkegemeenschap en Detroit.

Foutje gegenen? Complementos de correo. Estamos agradecidos.

Reacciones:

Wees de eerste die treigert.

Anterior

Responde al artículo:

Apple TV+: deze films en series nog en 2022

Cerca

READ  30ベスト 寝袋 レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital