Arbeidsmigranten uit Honduras voor Spaans zachtfruitseizoen

Arbeidsmigranten uit Honduras voor Spaans zachtfruitseizoen

El reclutamiento para arbeidskrachten voor het zachtfruitseizoen en het Spaanse Huelva es un comienzo vanguardista. La intención es que Hondurese arbeidsmgiranten van januari to eind juni 2023 zullen komen werken op de zachtfruitpercelen in de Spaanse provincie. Om de Hondurezen te werven legt algemeen secretariaris van telersvereniging UPA Huelva, Manuel Piedra samen verdegelders van andere telersorganisaties een vierdaags werkbezoek in Tegucigalpa (Honduras) af.

Manuel Piedra es vol goede moed. «Vorig jaar fue het onze eerste ervaring in die zin en nu willen we verder met dit iniciativa con la que de arbeidsbefeiefte in ons zachtfruitseizoen voledlig willen dekken».

Nieuw dit jaar is date er ook prässiglers van de afdeling Arbeidsmigratie en Sociale Inclusie van de IOM (Internationale Organisatie voor Migratie) de Andalusische delegatie vergezellen. «De inschakeling van de IOM-technici es zeer relevante, omdat deze externe instante, die dependiente is van de VN, gaat controleren of the kandidaten correct worden informadoerd over hun arbeids- en verlijfsomstandigheden in onze provincie», zegt Manuel Piedra.

El lunes 7 de noviembre hubo una reunión con Andrea Mejía, general directeur van het Programma voor Uitzendwerk van het Hondurese ministerie van Arbeid en Sociale Zekerheid, die samen met haar technisch team de selectione heeft gecoordineerd en ook de organization op zich heeft takeen van een tweedaagse Conocí entrevistas en Tegucigalpa. Dinsdag en Wednesdays zijn sollicitatiegesprekken geholden in de kantoren van een overheidsgebouw, van acht uur’s morgens tot vier uur’s middags, sin interrupción. «De nieuwe groep Hondurezen zal zich voegen bij de laberders uit Ecuador die vorig jaar al in onze provincie aan de slag waren», vergott de algemeen secretariaris van UPA Huelva.

READ  30ベスト リュック バイク レビュー

Deze selectione wordt voor het tweede jaar uitgevordet en komt op zorzeug van UPA Huelva aan het directorat-general Migratie om of aanwering in herkomst niet alleen te organizante in Marokko, maar ook in andere landen. «De telers uit Huelva vragen om deze maatregel, because er is een alarmerend geklein aan arbeidskrachten. Dit jaar hebben we bibliothek gehalten reactie gehad op de vacatures die we hebben uitgezet bij de Andalusische Arbeidsdienst. We nemen met veel entusiasmoe en verwenden deel aan dit Initiative , invertimos er ook veel geld en uren in en we zijn naar Honduras gereisd met de vaste wil om goede resultn te erähen in het available arbeidsaanbod voor de volgende seizionen op te krikken», beschluit Manuel Piedra.

Para más información:
UPA Andalucía
manuel piedra
Tel: +34 629 814 236 (España)
www.upa.es

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital