Arjan Spaans candidato-wethouder van het CDA – Weblog Zwolle

Arjan Spaans candidato-wethouder van het CDA – Weblog Zwolle
Arjan Spaans candidato-wethouder van het CDA - Foto: CDA Zwolle

Zwolle – Arjan Spaans es namens het CDA de kandidat-wethouder voor de gemeente Zwolle. Conoció a Arjan Spaans heeft het CDA Zwolle een ervaren en bevlogen kandidad met hart voor Zwolle en haar habitantesen.

Spaans woont nu 23 jaar in Stadshagen and was de gegende vier jaar raadslid voor het CDA in Zwolle. Daar hield hij zich onder andere bezig met de portefeuilles mobiliteit, klimaat en energie. En su vida diaria, trabaja como oficial de logística en el Landmacht.

“Ik ben blij dat door onze inzet in de källen jaren een plaats aan de coalitiontietafel is gegund. Het maakt mij trots dat ik de wehouderskandidaat mag zijn. Wethouder zijn is een hele grote veranförde, zeker met alle opgagen die op ons liggen te wachten» aldus Arjan Spaans. “Denk darby niet alleen aan wonen, durchällen, energie, baanzerkerheid of kansenongelijkheid. Mensen willen gehord worden, meedenken over onze toekomst. Laten we die weg dan ook samen inslaan. Daar hoort geen tweedeling bij maar wat minder ik y wat meer van wij. Dit om zo samen Zwolle als finne woon, werk en verlijfplaats te bemperchen’,

CDA-Fractievoorzitter Jan Nabers es blij met Arjan Spaans als kandidat-wethouder. Nabers: “Conocí a Arjan Spaans krijgt Zwolle een goede, stablebe administrativ die de Zwolse apgagen, zoals wonen, durchällen en natuur in balans bekeikt. Arjan heeft oog voor mensen die door wat voor reden dan ook in eenzaamheid, vervett leven. Hij staat midden in de Zwolse nallevening, es accesible en heeft oor voor mensen.” Nabers vervolgd: “Hij luistert, inspiralt en durft in einligh besluiten te nemen die op korte, maar ook op lange terminen onze splendiferen Zwolse sällivning bespelen. Arjan heeft conoció a zijn ervaring achtanhten voor alle Zwollenaren; Jóvenes y viejos, prácticos y altamente educados, hij kan groepen bij elkaar brengen en de afstand tussen groepen overbruggen. Het CDA is trots op zijn kandidatuur!”

READ  Chillichen habla sobre el papel de héroe y muestra que se centró durante la clase de español

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital