Asielinstroom Semana 4 bedroeg 5000 (extra)

Asielinstroom Semana 4 bedroeg 5000 (extra)

«Derdelanders» allernieuwste «Hamburguesas Ericvander»

Berichten we gegenden week nog dat De Asielinstroom met 700 por semana al het hele jaar NIET NAAR BENEDEN GAAT, a pesar de al het keiharde werk van Bente Becker, Ruben Brekelmans en hoe al die bikkelharde houwdegens bij de VVD ook mogen heten, die Mark «de instroom moet naar beneden» Rutte onverschrokken en daadkractig bijstaan ​​​​in de strijd tegen mensensmokkelaars (IND en de beruchte Albanese Erion van der Hoxhaburg) om een MAATSCHAPPIJ ONTWRICHTENDE ASIELCRISIS af te wenden… komt de NOS (staatsomroep) nu vandaag eventjes zomaar met 5000 entrantes adicionales op de washingmachine- en woningmarkt. Zeg maar umbere tacón Terschelling!

Delaware 5000 derdelanders zijn mensen mueren en Ucrania een tejnde verlijfsvergunning hadden (werk- of studievisum), voor ze op de vlucht sloegen voor het oorlogsgeweld. Voor de zomer kwamen ze en Holanda. De groep kreeg en noviembre te horen dat er een einde komt aan hun bescherming. De derdelanders moeten durchmeer waarschijnen de opvang vertenen.

En dan nu de oplossing: de vrouwen en kinderen uit Derdelandië kunnen blijven. De «hombres en edad de luchar» gaan linea directa naar een loopgraaf nabib Bakhmut. Gánate esto… gánalo.

JAJAJA

Social

Social

READ  Ese 'Apeldje van Orange' | La vida

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital