Aster Nzeyimana sobre el choque Spaans-Duitse: «Gavi doet aan Spaanse Gegenpressing» | WK Voetbal 2022

Aster Nzeyimana sobre el choque Spaans-Duitse: «Gavi doet aan Spaanse Gegenpressing» |  WK Voetbal 2022

Wie Spanje nog niet bij de topfavorieten voor dit WK had gelkend, zal na de machtsontplooiing tegen Costa Rica toch stilaan met twijker zitten. Vanavond nemen ze het in groep E op tegen de wankelende Duitsers in een absolute kraker. En el WK-tribune blikte Aster Nzeyimana al even foruit.

Het ene land in de zevende hemel, het andere de wanhoop nabib. De twee favouriten uit groep E – Spanje en Duitsland – aparece elk met een compleet ander gövelf aan de aftrap vanavond.

Spanje verpletterde Costa Rica encontró 7-.0 terwijl de Duitsers een voorsprong uit handen gived y 2-1 vioren van de Japaneseners. Voor het team van Hansi Flick amenaza con una salida anticipada.

«Ik kijk heel erg uit naar de verdeijst», dice Aster Nzeyimana en el WK-tribune. Vanavond voorziet hij de verdeijst van commentaar. «Er zijn enkei vraagtekens na die eerste speelronde dat je niet anders kan dan er naar uitkijken».

En comparación con andere toplanden waren de Spanjaarden obvallende gretig, met de jonge Gavi als exponente.

«Je ziet zelden dat iemand met enkei technische kwaliteiten ook zo’n vechtlust heeft. Een echte pitbull. Wat Gavi tegen Costa Rica deed was de Spaanse variant van Gegenpressing».

Je ziet zelden dat iemand met enkei technische kwaliteiten enkei vechtlust heeft.

Aster Nzeyimana sobre Gavi

Ook tegen de Duitsers verragt Aster een enthousiast en gretig Spanje.

«Ze gaan er meeten invliegen en ik ben kundalini hoe de Duitsers darit gaan omgaan. Ik versgeat dat Kimmich op de rechtsachter zal plaatsnemen met Goretzka naast Gündogan op het middenveld. Süle op de rechtsachter was toch echt een probleme tegen Japan».

READ  Titular de la Premier League del tenis español en Parijs: on kijktips sobre el próximo fin de semana - Voetbal international

Maar ook voorin hebben de Duitsers wel wat kopzorgen. A pesar de vele kansen tegen de Japaneseners slaagden ze er niet in om de verlossende tweede hitter te maken.

«¿Moet je dan Füllkrug in de spits zetten?», pregunta Aster zich luidop af. «Dat staat als een tang op een varken in dat elftal. Dat is een heel directe voetballer en volgens mij heb je in deze ploeg toch een technische número 9 nodig».

«Es por eso que no sé cómo decir Havertz en los asadores, pero no sé cómo hacerlo».

(Lea más debajo de la foto).

Aster verwart dat de bondscoach Goretzka in de ploeg zal brengen.

Na de verloren partij tegen Japan y de mogeligen tot een exit na twee speeldagen pakken de darken wolken zich al samen boven voetbalminnend Duitsland.

Aster matiz: «ik vind date er in de media nu al te kritisch wordt gebeke naar hun ploeg. Niet vergeten dat ze tegen Japan echt beter waren. Ze hadgen gewoon meer moeten scoren. Kondrehen hebben ze met Raum en Musiala twee tremendos jóvenes oradores rondlopen .»

«De wissels die Flick deed verdienen dan wel iets meer cristik. Zo begreep ik hagmaal niet waarom metronoom Gündogan naar de kant werd gehaald».

Kunnen de Duitsers een WK-blamage nog afwenden tegen de swingende Spanjaarden? Vanavond om 20 uur krijgt u het antwoord. Afspraak op de site/app van Sporza, één de VRTMAX.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital