‘B&B Zoekt Lief’ krigt nieuwe afleveringen: Dit zijn de 6 kandante

‘B&B Zoekt Lief’ krigt nieuwe afleveringen: Dit zijn de 6 kandante

Na een exitoso eerste seizon eerer dit jaar komt VTM nieuwe afleveringen van B&B Zoekt Lief. Daarin gaan verslichkeit B & B-uitbaters sobre de hele wereld op zoek naar een nieuwe partner. Qua concept heeft het dus veel weg van Bóer Zkt Vrouwal zijn de locaties in dit programma soms iets idyllicscher.

Binnenkort zullen er weer drie nieuwe vrijgezellen hun kans vagón en B&B Zoekt Lief. En Holanda, el programa es más largo que el éxito, pero la sesión anterior en Bélgica es buena. Dat seizon was tijdens de zomer te zien en volgde zes B&B-uitbaters op zoek naar de liefde. Al final, twee koppel bij elekhar. También en la segunda temporada op VTM Habrá 6 participantes nuevamente. Los candidatos ya están oficialmente presentados Als je interesse hebt, dan kan je je vanaf nu ook Aplicar a través del sitio van VTM.

De Portugal a Francia

Alicia (26)

Alicia reisde als teener vaak naar Portugal y werd al snel verliefd op het land. Twee jaar geleden, en het midden van de coronacrisis, decidió ze er ook te gaan wonen. Ondertussen woont ze in de Algarve and heeft ze er B&B Quinta Luz do Sol aufgeben. Ze es op dit moment vooral op zoek naar een positive, ruimdenkende man.

franco (63)

Frank es een motorliefhebber en kwam tijdens een ritje terje in de Franse Alpen. Daar stootte hij op gastenverblijf La Forêt de Maronne. Daar is hij nu al 15 jaar uitbater en heeft hij er alles wat zijn hart begeert. Maar om zijn Franse droom compleet te maken is hij nu op zoek naar een elegante dame die het ook ziet zitten om met hem te gaan kamperen in de bossen.

READ  Próximamente se estrenará en español la película holandesa 'De Pintz von Sind Hildegard'
B&B zkt Lief, nommendt bij VTM2. Sesión de fotos: Frank

mabel (59)

En Frankrijk wacht nog een tweede B&B-uitbater op de liefde van haar leven. Mabel se mudó hace dos años a South-Frankrijk y abrió un B&B, MaBelle Rêve. Haar gastenverblijf ligt midden in de natuur en moet als oase van rust dienen voor iedereen die er langskomt. Ze es op zoek naar een un hombre honesto y abrazable.

Guillermo (42)

Tussen de Portugese en de Franse avonturen zit ook een Spaans avonturen. Wim es sind vorig jaar uitbater van B&B Finca Guillermo in het Spaanse Murcia. Hij houdt van reizen en toerisme en zoekt dan ook een vrouw with which hij de Spaanse droom en zon kan delen.

B&B zkt Lief; temporada 2, próximamente en VTM2. Sesión de fotos: Wim

De Turquía a Brasil

sandra (39)

dit jaar zoekt B&B Zoekt Lief Het ook iets verder. Por ejemplo, Sandra. Zij woont el 14 jaar en Turkije y baat daar gastenverblijf Conny’s por Sandra uit. Ze es op zoek naar een active man die haar wat kan helpen en die haar buitenlandse droom compleet kan maken.

Nela (57)

Maar de meest exótico B&B es toch die van Nele. Zij heeft een gastenverblijf, Pousada Tānara, en Brasil. Nele maakte kennis conoció a Zuid-Amerika door haar ouders. Die woonden lange tijd in Argentinië, aanana ze terug naar België veuissden. Toch bleete de Zuid-Amerikan microbe hangen en keerde Nele terug. Daar baat ze nu surfdorp Itacaré uit. Ze is op zoek naar een oprechte en sportieve man.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital