Besmette (en spoorloze) Nederlanders gesprek van de dag in Spaans dorp

Besmette (en spoorloze) Nederlanders gesprek van de dag in Spaans dorp

NOS Nuevos

Het het gesprek van de dag en Navas del Madroño: de Verdwijning repentino uit het Spaanse dorp van veertien Nederlandse turistas, van wie een deel positivo fue probado op corona. «Veel mensen hier zijn boos», corresponsal de Zegt, Rop Zoutberg. «Ze vinden dat dit echt niet kan».

El grupo Nederlanders vino una semana geleden aan bij een hotel en Navas del Madroño, een plattelandsdorp reunió nog geen 1400 habitantes en het westen van Spanje. Volgens Zoutberg fue toen al bekend dat ze waarschijn besmett waren. “In afwachting van de test werden ze hier ondergebracht.

Dit is het hotel waar de groep Nederlandse Tourists verbleef:

  • NOS/Rop Zoutberg

    Het gaat om een ​​​​soort woonboerderij die nu als hotel wordt verhuurd
  • NOS/Rop Zoutberg

    De Nederlandse turistas mohanen hier in isolatie, maar verdwenen spoorloos

Al final, testten deze week zeker zes groepsleden positivo op corona, het precieze aantal is nog onduidelijk. Het niet naleven van de quarantaineregels geldt in Spanje als veige overtreding. Je kunt advorvo een boete krijgen tussen de 3000 en 60.000 euro.

Groot fue dan ook de verbazing toen de Nederlanders niet meer in het hotel bleken te zijn. Hun verdwijning werd miércoles descubierto, bij een quarantainecheck. Las autoridades locales han emitido una orden de investigación internacional, el burgemeester van het dorp spreekt van een crimet.

En ook de los habitantes de Navas del Madroño zijn dus bepaald niet te spreken over de zaak. «Stel je voor dat wij besmet door het centrum van Amsterdam zouzen lopen», corresponsal de zeggen ze tegen Zoutberg. «Hoe zouen jullie dan reaccionar?»

Meer reactie uit het Spaanse dorp zie je en el video:

La palabra ‘onverantwoord’ valt vaak, zegt Zoutberg. «De dorpsbewoners vinden het onverantwoord wat de Nederlanders hebben gedaan. Ook de lokale wehouder neemt het woord in de mond. Hij spreekt er echt grote schande van, dat mensen kunnen kunnen doen».

Volgens de wethouder es de großte zorg van de las autoridades de groep Nederlanders anderen besmettten, zegt Zoutberg. «Niemand weet waar ze zijn. Maybez zijn ze Portugal wel intrökken, wat hier niet zo ver vandaan is».

De eigenaar van het hotel waar de Nederlanders se quedó weet Zoutberg nog wel te tellen dat de turistas heel aardijke mensen waren. Het zouzen natuurmensen zijn, «milieuvrienden», tussen de 50 en 60 jaar oud. «Maar», zegt Zoutberg, «diezelfde aardijke mensen waren dus ook van het ene op het andere moment vertrokken».

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital