Besparen op een heerlijk etentje? Dat kan bij deze 5 Rotterdamse toprestaurants

Besparen op een heerlijk etentje?  Dat kan bij deze 5 Rotterdamse toprestaurants

De energieprijzen zijn hoog en je daily beschapen worden steeds duurder. Hoe fijn is het dan om een ​​​​hapje buiten deur te kunnen eten met korting! Want ook als het leven duurder wordt, willen we jegenten van lekker eten én een avondje uit.

operación HEERLIJK.NL vind je mooie aanbiegende bij de beste restaurants van de stad. Zo kun je op een leuke manier kennismaken met een nieuwe zak én het is goed voor je portemonnee. We helpen je graag op weg en lichten een aantal Rotterdamse toprestaurants uit.

Nostra

En hartje Rotterdam vind je Nostra: een sfeervolle wijnbar waar je ook terekkunt para un almuerzo lekkere o una cena elaborada. Je reserveert hier nu een sharing-dining-menu voor twee personen met zes verschillende gerechtjes om te delen én een voor 24,50 euro per person on plaats van 35. Een gezellige ambiance, goed eten en finje wijnen: consultar. Een pareltje in de stad!

Dirección: Van Oldenbarneveltstraat 127, Róterdam

Lees verder onder de fotos >

Joelia de Mario Ridder *

De trots van sterchef Mario Ridder es restaurante joelia. De zaak werd en 2016 antes de conocer a Michelinster. Bij Joelia proef je iets unieks: het is een reis door de meest bijzonde smarken die Mario kent. Op gévell en simultaneus tot in de puntjes uitgedacht. Met 30 procent korting geniet je hier van een 4-gangenlunch includ drie wijnen óf een 5-gangendinner (zonder wijn). Een beleving van topgastronomie in al haar facetten.

Dirección: Coolsingel 5, Róterdam

Lees verder onder de fotos >

Heroína

Un restaurante eigentijds, verstopt in de zuidelijke vleugel van un monumento histórico en het hart van de stad. Eso es Heroína. En un entorno industrial, met een mooi interieur dat knipoogt naar de jaren zeventig, geniet je van een 4-gangenlunch of 5-gangendinner met korting. De hoge muren, open keuken en kunstwerken aan de muur geven deze plek een unique sfeer!

READ  30ベスト 雪塩ちんすこう レビュー

Dirección: Kipstraat 12, Róterdam

Lees verder onder de fotos >

Fred **

Restaurante Fred, más allá de dos Michelinsterren, es een obvallende verschijning. Porque aunque el chef-kok Fred Mustert zich bescheiden presentert, het interieur van de zaak en Kralingen es enorme. Puerta laat je verrassen llamativos als een kunstwerk van bladgoud, de glasvitrine gevulnd met kaas en het bijzonde lichtobject aan het plafond.

Ga jij todo dentro por Fred? Dat kan nu met korting! Je krijgt een 5-gangendiner incluyendo wijarrangement, tafelwater, koffie y friandises. Daar betaal je nu dik 60 euros por persona cuidador voor. Perfect voor als je iets te vieren hebt!

Dirección: Honingerdijk 263, Róterdam

Lees verder onder de fotos >

ají

Aji: een woord met veel bekentessensen. Smaak in het Japans, chilipeper in het Spaans en vrij vertaald in het Rotterdams: onwijs goed eten in een toffe zaak met die topbrigade. La furgoneta chef-kok restaurante ají werkte tijdens culinaire reizen door Azije en Zuid-Amerika aan een interessante collectie smarken en bereidingen. Muere proef je hier!

Maak kennis conoció a los platos van Aji. Je kunt korting krijgen op drie, vier of vijf gangen! Hier geniet je van een avondje heerlijk eten. De zaak krijgt niet zomaar 13,5 punten van GaultMillau.

Dirección: Pannekoekstraat 40A, Róterdam

Lees verder onder de fotos >

Restaurantes Nog veel meer leuke

Ben je op zoek naar een restaurante específico de gewoon gewand naar het completo aanbod? Snappen nosotros! Visite aquí una ciudad para elegir y ver todas las ofertas. Smakelijk eten alvast!

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital