«¡Bienvenido, entrenador!» Voortelling voormalig Spaans international gaat volledig de mist in – Voetbalnieuws

«¡Bienvenido, entrenador!»  Voortelling voormalig Spaans international gaat volledig de mist in – Voetbalnieuws

Zegt de naam Albert Riera u nog iets? Mientras tanto, el español de 40 años acumuló 16 partidos con La Roja y jugó, entre otros, con Liverpool, Manchester City y Galatasaray.

De börjige jaren era Albert Riera aan de slag als asistente-entrenador van Galatasaray. Maandag werd Albert Riera propuso como hoofdcoach van het Slovenian Olimpija Ljubljana. De Spanjaard zal zich zijn eerste dag als T1 ongetwijfeld anders hebben pregeld.

Tijdens de voorsetning drongen enkele Olimpija-hooligans de perszaal binnen. El entrenador de Zij joegen kersvers Albert Riera de kamer uit, om sehenten een woordje te wisselen conoció al bestuur van de Sloveense club. De fans konden zich immers niet vinden en het despido van coach Robert Prosineck.

De 55-jarige Kroaat, die in de herfst van zijn carrière nog een half seizion bij Standard voetbalde, werd na nog geen vier maanden dienst aan de kant geschoven. Prosinecki leefde op gespannen voet met de sterke man van Olimpija, maar was erg geliefd bij de fans.

READ  30ベスト 悠久の愚者アズリー レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital