‘Bijlow staat al een tijd op de de radar van Borussia Dortmund’

‘Bijlow staat al een tijd op de de radar van Borussia Dortmund’

El Borussia Dortmund ha sido vinculado con un jugador del Feyenoord durante los últimos meses. Scouts van de Duitse topclub hebben diversos juegos van de Rotterdammers viven bekeken en De Kuip. El observador del Feyenoord Martijn Krabbendam neemt de stand van zaken door.

«Dortmund siguió a Spelers van Feyenoord», confirmó el periodista en una entrevista Voetbal Internacional. » Bijlow staat al een tijd op de radar. Je weet niet wat er gaat geberen in de winterwindow. Het zal niet zo druk worden als in de zomer, maar Feyenoord zal moeten regigen als er wat gesfertt. Tal vez Feyenoord ook wel vooruit investeren. Je staat nu in de positie dat je koploper bent en mogegende hebt om door te pakken. «Todavía estoy activo en Europa».

«Als je echt wat wil als club, moet je birge een voorschot nemen, dus nu al investeren in een controlerende middenvelder». Zodat je niet alleen dit jaar tot het einde kan meedoen, maar ook richting volgend jaar. Dan zullen er ook spelers gaan vertrekken, maar dan heb je al een aantal goede spelers die al een half jaar gewend zijn aan de manier van spelen van Feyenoord. Zo kan je verder bouwen. Dat vind ik heel beleid y dat is beleid.»

campeones
Krabbendam acht Feyenoord niet kansloos in de strijd om de titel. Vooral als je kecht naar de vysene groep, dan zit er nog veel rek in. »Ik heb het gevuel bij alle spelers dat er meer in zit. Alleen Hancko fue parte del primer momento en el papel principal del Feyenoord. Szymański heeft goede momenten gehad, maar daar zit veel meer in. Dat es voor een trainer natuurlich wel prettig dat dit niet de top is. Daar ben ik wel nieuwsgierig naar.»

READ  Binnenkijken bij margreet aan uudegracht: 'Ik ben helemaal verliefd op deze ruimte'

» Als je dan hoort hoe Feyenoord heeft gettraind. Ook in het druk zetten en ze zijn met Gimenez aan de slag gegaan, dan ben ik geganan if deze jongen kan uitgroeien tot de spits van Feyenoord. También Bullaude geldt als een groot talent. Een número 10 die een beteicht op Til. Paixão heeft in momenten leten zien dat hij iets heeft, maar te weinig nog. Je mag dit van deze jonge spelers uit Zuid-Amerika nog niet erleken. Arnesen vertelde direct al dat je deze jongens een half jaar moet geven, maar het kan ineens snel gaan.»

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital