Binance y Mastercard komen se encontraron con crypto-betaalpas en Argentina

Binance y Mastercard komen se encontraron con crypto-betaalpas en Argentina

Als je dacht dat de inflatie in Europa al hoog was, dan ben je nog niet naar Argentinië geweest. Daar ligt de Anualmente operación inflable al menos el 64%. Binance y Mastercard hebben er een creative oplossing voor bedacht. Con el nieuwe betaalpas van het bedrijf kun je automatisch met cryptocurrencies betalen.

Crypto-betaalpas voor Argentijnen

Dat heeft Binance bekendgemaakt in een persbericht. El mayor intercambio de criptomonedas del mundo Samen conoció al gigante de la tarjeta de crédito en Argentinië de betaalpas introdujo om mensen te laten ‘betalen met crypto’. Het likke erop dat je ermee in crypto-activa kunt sparen. Transactions worden naimese direct omgezet in fiat-valuta, en de verkoper krijgt in fiat-valuta betalad.

Daar zal gegelen voor zijn zubooren juridische overwegingen, de meste overheden zijn er niet blij mee dat mensen fiat-valuta omzeilen. Zo zijn crypto-betalingen en Rusia recientemente verboden gemaakt, a pesar de que de Russische roebel nu obvallende sterk es.

Argentinië es het eerste land waar de pas introducerd wordt. Toch likken de twee company het doel te hebben om de dienst in meer landen aan te gaan bieden, ya que Argentina se llama ‘het eerste country in Zuid-Amerika’ wordt. Of er ook plangen zijn om uit te breiden buiten Zuid-Amerika is niet bekend.

jEl kunt je tegoeden se administra desde la aplicación Binance en el sitio web. La tarjeta es verder te gebruiken bij meer dan 90 miljoen empresas que admiten Mastercard-kaarten, aunque je wel een Argentijns identiteitsbewijs nodig hebt. Verder kun je tot 8% en crypto-cashbacks verdienen, y las comisiones mueren je bij geldautomaten zou krijgen dalen naar nul als je de kaart gebruikt. De pas beinde zich nu nog in de proefperiode.

READ  Grahanhandel escribe sobre el residuo de tizdelijke uitzonderingsregel

Bitcoin popular en Argentina

De kuze voor Argentinië komt niet voledlig uit de lucht vallen. El enorme inflatie heeft gezorgd voor een snelle adoptie van cryptocurrencies. Zo’n 12% de toda la inversión argentina en criptografía, eso es el doble porcentaje de inversión.

Mensen die de gegende 90 dagen in crypto hebben investeerd mogen zelfs geen Dollars meer kopen van de overheid. Dólares zijn nu de markten dalen een stuk stabler. El Fondo Monetario Internacional (FMI) es erg streng tegen Argentinië. In mei mocht de financiël sector van Argentinië geen crypto-diensten meer offeren als het country in merkut wilde komen voor een lening van het IMF.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital