Boete voor español hotel na klacht Nederlander

Boete voor español hotel na klacht Nederlander

La PrivacyTozichthuder española Agencia Española de Protección de Datos (AEPD) tiene un hotel español con más de 30.000 visitas. Het hotel krijgt deze boete voor het illgaal opslaan en pripreid van van pasphoto’s van gasten. De Zaak kwam aan het licht na een klcht van een Nederlandse hotelgast. La red de Responsividad del Personal Autónomo (AP) de los Países Bajos es la misma que la AEPD en la base de datos. Het onderzoek en boote zijn his result and samenwerking.

El Hotel Marins Playa en Mallorca es uno de los pasaportes de la furgoneta de exploración hotelera. Ese es uno de los verblicht mojados en español del hotel, en bezoekers op deze manier te registrar. Ein Nederlandse gast gaf onder protest zijn pasaporte af om dit te laten scannen.

Vervolgens liet deze gast bij his best van een drankje zijn sutelkart scannen om te betalnn. Toon zag hij dat uber op zijn tablet een scan van paspoto op zijn pasaporte te zigen green. Met darbij zijn naam en ander persoonsgegevens.

Niet nodig

El hotel tenía gast nite van tevoren om toestemming gevraagd voor het opslaan en passperidan van pasphoto op zijn pasaporte. Y él fue ook helemaal niet nodig om photo’s slaan en te verspreidin.

Dit es un adelantamiento verbal algebraico geevensbescherming (AVG). Dove van AVG es ese hombre que controla a Houden sobre la persuasión hun. In principe zelf bepalen waarvoor die gebrikt word.

Te zwaar middel

Het hotel scan van passo photo of your controller of the best die best, oak daadwerkelijk gast was. Om zo te voorkomen dat iemand anders oprekonne hotel Hotelst eten en drink drink bestelde.

El español toezichthouder concluyert dat he opslaan en verspreid van een scan van pasfoto daarvoor een te zwaar middel is. Simpelweg vragen naar het kamernummer van de gast, eventueel combinatie met naam van de gast, is ook voldoende. Het hotel had daarom geen recht om hiervoor pasfoto’s te gebruiken.

Samenwerking europeo

El español toezichthouder concluyóerde eerste instantie que su hotel dit recht tendría. Volgens es el único buscador de Europa que utiliza los privilegios de privacidad de la AEPD en la AP.

El dibujo de AP dijo que su hotel estaba bien dejlijk de AVG overtrad door werkwijze. La AEPD verklaarde het bezwaar van de AP gegrond en paste de belissing in goed overleg met de AP aan.

Het hotel moet nu boete betalen én werkwijze aanpassen.

READ  30ベスト 伊賀の天然水 強炭酸水 レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital