Bolivi Zorgt es un sujetalibros opcional (Aartselaar) con Terugkeer.

Bolivi Zorgt es un sujetalibros opcional (Aartselaar) con Terugkeer.

Luc tont él boek tijdens un trabajo oficial. © jw

Niel, Aartselaar

Luc Ceuppens (64) stelde en sportcafé de Ark en Kleistraat 202 en Aartselaar het door hemchreven boek Fakke boske, de knikkerende escupe voor Het verhaal van deze Nielenaar está en eerste plats een ebbetoon aan zijn sobrecargado vader.

Het Luc van Luc Ceuppens deletreó Zich War en un gemido de campo en Zuid-America. Maar in zijn kindertijd en zijn jeugdjaren fue Niel zijn heimat. Vooral aan jijn vader Swa ‘Fakke’ Ceuppens houdt hij wareinering over. Steevast omschrijft hij hem als jijn mejor amigo.

Toma una foto de Luc Samen con el mismo voder en este video.

Toma una foto de Luc Samen con el mismo voder en este video.

Vooral mismo voetballen estaba cazando, Luc als doelman en zijn papa als anvaller. «No tengo muchas ganas de escucharlo», dijo Luc. «Hij scoorde a lopende band, zowel in provinciale maar ook de nationale afdelingen».

Toch troke Luc naar Latijns-America en bleef uiteindelijk in Bolivië hangen. Als kok werd hij in La Paz op handin gedragen. Een burgeroorlog gooide figuurlijk wat roet in het eten. En este caso, el archivo wat corona voor heel.

Twee jaar wachten

«Vural udat ik op 11 de noviembre de 2019 y el comienzo de una pandemia que bericht kreeg dat mijn vader sobrecargado», zegt Luc. “De matregelen daar waren erg streng. Solo estoy tratando de averiguar más sobre ti y tus amigos”.

En este tjd zt hij zich aan schrijftafel en schreef zijn frustrations af dankzij de vele en moie moinnerinen. Op aconsejar van jijn Artselaarse jeogdvrienden ach Ja vzw werden die samengebracht en boekvorm uitgegeven.

Luc zegt dat his heschreven word tegen de achtergrond van een land in burgeroorlog. Het tel 88 página cuesta 16 euros. Él es te coop en cafetaria van de sport en Niel en Artselaar. Vía internet mejor kan ook. Daar vind je trouwens ook een relaz van zijn levan in Bolivië. (jw)

https://thespittingllamatales.weebly.com

READ  Ridderkerks Dagblad | 'Samen maken we de wereld eerlijker'

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital