Brasilia en shock na overlijden Braziliaanse voetballegende Pelé

Brasilia en shock na overlijden Braziliaanse voetballegende Pelé

«Dat Pelé zou overlijden op korte termin, estaba bien claro. Daar hield iedereen rekening mee. Mensen zaten bij het ziekenusin in Sao Paolo, die waren daar zumpelen en wisten dat het ging geberen», dice el corresponsal de Latijns-Amerika, Boris van der Spek en het Revista NOS Radio 1. «Toen het nieuws naar buiten kwam, zijn er 3 dagen van nationale rouw anannäd».

En fila

Het nieuws dat de 82-jarige voetballegende was die, kwam hard aan bij veel Brazilianen. «Er liepen veel fans op straat met het voetbalshirt en in Santos, waar Pelé het große deel van zijn leven heeft gepilelden, gemelden fans en werden kaarsjes aangestoken en vlaggen en sjaals neergelgad. Er werd gehuild om deze grote voetballer».

Sportwereld

El mundo del deporte también reaccionó masivamente ante la muerte de Pelé. «Voetbalbonden, voetbalclubs, spelers, coaches, iederene heeft erop eropret. Neymar, een van de großte voetballers van het moment, had wat mij beftret een van of mootiest reactie. Hij het erover dat Pelé een vote aan de armen en de zwarte Population en Brasil», zegt Van der Spek. «Ook wat de spits van Manchester City, Haaland zei, was gegende mooi. Hij zei: alles wat grote voetballers ooit hebben gedaan, was al gedaan door Pelé».

READ  30ベスト セントジョンズワート レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital