Brazili en Argentinië hoeven puerta coronarel gestaakt duel niet over te spelen | NU

Brazili en Argentinië hoeven puerta coronarel gestaakt duel niet over te spelen |  NU

Brasilië en Argentina hoeven het gestaakte WK-kwalificatieduel van bijna een jaar geleden niet over te spelen. De twee landen wilden niet nog een keer in actie komen en vochten de utjuktion van de FIFA dinsdag met succes aan bij het international sporttribunaal CAS.

De kraker tussen Brazili en Argentinië werd in septiembre vorig jaar stilgelgad debido a onenigheid over het naleven van de coronaregels. El duelo en São Paulo fue zes minuten aan de gang toen afgevairdigden van de Braziliaanse gezondheidsautoriteit het veld op liepen om enkele Argentijnse spelers in quarantaine te forcing.

Aunque Brasil y Argentina ya se habían colocado antes del Mundial de Qatar, la FIFA decidió que el partido entre los dos países sudamericanos debía ser exagerado. Dat tuvo op 22 septiembre moeten geberen.

Eerder deze week liet de Braziliaanse voetbalbond weten de competition tegen Argentinië niet in te willen halen. Bij het CAS betoogden beide landen dat een inhaalduel hun preparati op het WK zou verstoren. Allí llegaron a un acuerdo con la FIFA.

Vanwege de chaos tijdens de competition kreeg brazili een boete van ruim 500.000 euros de apuesta. De Argentijnse bond, die de spelers niet aan de quarantaineregels had geholden, most of FIFA een boete van bijna 200.000 euro betalen.

Brasili es bij het WK ingedeeld in een groep met Servië, Zwitserland y Camerún. Argentina neemt het in de groepsfase op tegen Saudi-Arabië, Mexico en Polen. De mondiale titelstrijd en Qatar comienza el 20 de noviembre.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital