‘Breng me naar Manny’: Brit bekent anseand globale drughandel via Rotterdams cafe

‘Breng me naar Manny’: Brit bekent anseand globale drughandel via Rotterdams cafe

Een man die acht jaar werd gezocht door of National Crime Agency heeft toegegeven dat hij berketken was bij grootschalige internationale drughandel. Het om Michael Moogan (36) uit Croxteth bij Liverpool, muere en julio om dubai aan de British politie werd uitgeleverd. Moogan escapó en 2013 de su nippertje tijdens een inval door de politie en het beruchte Rotterdamse café De Ketel.

Sistema de bienestar

Ese café era un lugar agradable para metsungen tussen personen die bersetken waren bij internationale drughandel, niet zomaar accesible era voor publiek maar alleen via een beveligingsyssteem accesible para bende gezichten. Moogan dook op in een Nederlands onderzoek van de landelijke eenheid. Hij werd met anderen in verband gebraucht met planen om elke maand cientos de kilos de cocaína naar het Konriknrik te transporteren te konferen Zuid-Amerika.

Bij de inval en 2013 werd Robert Hamilton (71) con el volante de cambios de Manchester. Hij kreeg en 2014 ocho años de prisión después de que hij drugsaanklachten había comenzado. Een andere medeverdachte, Robert Gerard (57) de Liverpool, gaf zijelde aan bij de NCA na drie jaar voortvluchtig te zijn geweest. Ook hij legde verklaringen af, en kreeg en 2017 en Inglaterra 14 jaar gegelungstraf.

500.000 por vez

Volgens de NCA legde Moogan por transporte naar Europa 500.000 euro en bij Zuid-American proveedores, hij escritura morir pago a través de Irakezen die kanbosom Londen opererden. De Zuid-Amerikanen verstuurden cocaïne naar verschiedelden havens in Europa y Moogan was verandaulig voor het uithalen uit de havens en het transport binnen Europa. Hij tenía camiones rijden van Bulgarije tot Latvia en van Spanje tot België, steeds met als doel cocaïne te verkopen en el Reino Unido, donde el verkoopprijs es relativamente alto.

READ  'Erasmusbrug de hele nacht afhuren, dat was echt vet'

Moogan heeft verklaard dat hij ook cocaïne in vleestransporten uit Argentinië naar het Verindik Koninkrijk liet smokkelen. Uit beijingmaaterial bleek ook dat hij havenbeambtenaren heeft omgekocht.

manny

Moogan fue en abril del año pasado dirección de engranajes puerta de politie van Dubai. NCA-agenten stelden vast dat Moogan verschiedelden valse identiteiteten zubeide, onder meer een Duits rijbewijs.

Hij komt en Manchester voor de rechtbank. Na zijn uitlevering zei Moogan volgens de NCA tegen de dienstdoende agent: ‘Je zult van mij geen problemen krijgen. Ik ben nu moe. Tráeme a Manny [Manchester]. Ik ben klaar nu.

En Holanda werd ook een aantal beseikker van café De Ketel condenado voor smokkel van cocaïne.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital