BRISK: Levendig en wakker

BRISK: Levendig en wakker

Op zondagmiddag 9 oktober komt BRISK met hun blokfluitrepertoire naar De Verbeelding. BRISK significa «levendig en wakker». “De genadeklap voor het imago van braafheid van de blokfluit”, schreef een recensent ooit over BRISK. Variatie in stijl en sfeer, virtuositeit en luchtigheid, zijn de ingredientes voor een concert van BRISK. De pers prees het spelplezier, de levendigheid en de beautiful hechte klank van het ensemble. El cuarteto se rodea de una enorme colección de blokfluiten.

Vier musics die als egligwidgheid partners hun muzikale wereld delen: dat vraagt ​​​​om een ​​​​enorme inzet en groot gerunden verwenden. Por eso ‘Cuatro en Uno’ es el lema de este programa. Maar het verwijst ook naar de canon, de bekendste muzikale vorm van vier-in-één. Door een melodie na elkaar in te zetten ontstaat een meerstemmig geheel. Canons vormen de rode draad maar ook andere imitatieve vormen zijn aan de orde.
Sinds de oprichting in 1986 gaf BRISK tallze concerten op podia en festivals van naam in vele Europeane landen, Canada and North- en Zuid-Amerika. BRISK maakte radio- y tv oppanen in Nederland y en het buitenland y is op meer dan tien zeer goed ontvangen cd’s and ook op Spotify te beluisteren.

Benieuwd naar dit bijsonde cuarteto con niet mundane instrumenten? ¡Reserve en línea boletos para un gezellig middag uit en Zeewolde!

Fecha: viernes 9 de octubre de 2022
Horario: 15:00 – 17:00 h
Ubicación: De Verbeelding 25, Zeewolde
Entradas: 25 euros

Kaarten zijn te bestellen a través del sitio web www.deverbeeldingzeewolde.nl.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital