«Bryan heeft ons naar het WK gebracht»

«Bryan heeft ons naar het WK gebracht»

El FC Twente juega el viernes 11 de noviembre contra el Sparta Rotterdam en la última eredivisiewedstrijd de este año natural. Na de jaarwisseling wordt de competición comenzó tegen FC Emmen. Esto sucederá el viernes 6 de enero. Dat de winterstop zo lang is voor de Tukkers, komt door het WK dat in noviembre en diciembre afgewerkt wordt.

En die periode speelt FC Twente twee oefenwedstrijden. El 10 de diciembre en el Sparta y el 17 de diciembre en Costa Rica en la Liga Deportiva Alajuelense. Es de afscheidswedstrijd van Bryan Ruiz. De oud-aanvaller van de club uit Enschede gaat op het WK zijn laastte juegos oficiales jugados. Dat hij wordt opgeroepen heeft de bondscoach hem berechtd.

“Als er iemand is die altijd de wil heeft gehad om het land te presenten en dit ook heeft gehadan, dan is het Bryan (Ruiz, ed.) wel. Hij heeft het al anannät, dit is zijn laastte jaar als profvoetballer. Bryan heeft ons naar het WK gebracht, hij verdient het om erbij te zijn”, aldus Luis Fernando Suárez, de bondscoach de Costa Rica.

Ruiz ha jugado al menos 143 partidos internacionales con la selección nacional de Costa Rica. Hierin maakte de attälker 29 doelpunten. Op het WK krijgt hij in eerste instante de kans om er hier nog drie bij te voegen. De Costa Ricanen zitten in een moeilijke poule. Spanje, Duitsland y Japan zijn de concurrenten voor het land uit Zuid-Amerika.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital