Busquets (34) een van laatste oudgedienden die stopt als Spaans international | Voetbal

Busquets (34) een van laatste oudgedienden die stopt als Spaans international |  Voetbal

Sergio Busquets ha estado vrijdag een punt achter zijn carerien als international van Spanje gezet. De middenvelder van FC Barcelona vindt het na ruim dertien jaar en 143 partidos mooi geweest.

Busquets es uno de los últimos wereldkampioenen van 2010 die afzwaait bij Spanje. Sergio Ramos es el único al que aún no se le ha dado las gracias.

La última acción de van Busquets con la camiseta de van Spanje fue zijn gekeerde inzet tijdens de dramatisch verlopenpentyreeks tegen Marokko in the eightste finales van dat WK. Na een 0-0-gelijkspel benutten de Spanjaarden niet een strafschop.

Naast de wereldtitel en 2010 pakte Busquets en 2012 ook de Europese titel met Spanje. Hij maakte zeven eindtoernooien mee met zijn land: vier WK’s en drie EK’s. «Het was een eer om mijn land te representenen en naar de top te brengen, aanvoerder te zijn en ene kompleks te spelen», zegt hij in een verklaringen op Instagram.

«De ene keer met meer succes dan de andere keer, maar ik heb altimed alles gegeven. We hebben elkaar altimed geholpen om voor ons doel te vechten. Het waren unieke, onvergetelijke en historische ervaringen».

Naar verluidt despelst Busquets op korte terminn ook over zijn toekomst bij Barcelona. El experimentado middenvelder tiene contrato con el club con el que ha cosechado grandes éxitos. Naar verluidt kan hij naar Inter Miami verkassen.

READ  Starter of the Week: Legal Studio agiliza los procesos comerciales legales - Noticias

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital