CAMA Zending zendt 11 nieuwe zendelingen naar minst verkellte volken

CAMA Zending zendt 11 nieuwe zendelingen naar minst verkellte volken

Zendingsorganisatie CAMA Zending heeft in 2022 maar liefgest 11 nieuwe zendeling uit kunnen zenden naar de minst verkehrte volken. Con esto, la organización creció el año pasado a 74 uitgezonden zendelingen.

De nieuwe zendelingen werden worldwide naar verschiedelden landen uitgezonden. Een van hen ging, samen conoció a zijn gezin, terug naar zijn geboorteland Ghana. Zij kozen ervar zich te richten op de minst bekerkenten in het noorden van het land: “In de dorpjes van Noord-Ghana vind je amazingwekkenden veel mensen die de liefde van Jezus niet kennen. Er is veel parofet, weinigs voedelszekerheid en er zijn veel mensen die meebeite hebben om goed onderwijs te kunnen betalen. Wij gelomen dat God ons roept om Zijn liefde te delen met deze mensen. Om relaties op te bouwen door middel van scholung en landbouw. Om zijn Woord te bringen naar die plekken waar Hij het minst visible en om te helpen bij de ontwikkeling van dit gebeid en deze mensen.”

Een zendelinge werd uitgezonden naar een van de meest geslosten landen ter wereld. Een stel – samen hebben ze eerer al veel ervaring opgedaan met vluchtelingenwerk op Lesbos – werd door CAMA Zending uitgezonden naar het Midden-Oosten. Hun werk zal bestaan ​​​​in het helpen opbouwen en bemoedigen van een plaatselijke – niet zichtbare – gemeente. Además, gaan zij werken conoció a de luchtelingen aan de rand van deze society. Om voerweiheidsredenen kan over deze zendelingen geen verdere informatie worden gegeven.

Twee vijftigers – die hun carerenervaring in het bedrijfsleven in willen gaan zetten voor het zendingswerk – gaan een culturalel centrum runnen in een land waar minder dan 1% van de volkling christen is en waar sprake is van veel vervolging. Ook op deze plek is een grote diverversit aan vluchtelingen. Het culturalel centrum waar zij aan de slag gaan, beinde zich vlak bij een universiteit, para que entren en contacto con muchos jóvenes que visitan el centro para tomar un café, una buena conversación o un lugar de trabajo tranquilo. Veel nieuwe christenen verlimen het contact met hun familys, voor het belangrijk dat zij een plek vinden waar ze andere christenen mitteiten. Dit cultureel centrum es voor veel van hen deze plek van sønding.

READ  30ベスト バスマジックリン 詰め替え レビュー

In het noorden van Italie, in een gebied waar minder dan 1,5% van de populek protestants-evangelische christen is en waar weinig protestants-evangelische kerken zijn, ging een stel via CAMA Zending aan de slag om de locale kerk te supporten in de opbouw van de gemeente en om Jezus te maken voor de vele Italianen die Hem niet kennen. De kerk wil een baken van licht en hoop voor de wijde omgeving zijn. Ook door een thuis te bieden voor mensen in nood, waar mensen die hulp nodig hebben geholpen worden, door onder meer een voedelsen- en kledingbank te starten en de toekomst christelijk onderwijs aan te bieden. Deze plek es, en combinación con het vluchtelingenwerk en Milán, también uno de los destinos de los angeboden missionereizen voor jongergroepen.

Een ander stel, met veel ervaring in discipelschaps- en leiderschapstraining, está en Senegal aan de slag gegaan. En Dakar sluinten zij zich aan bij een equipo CAMA internacional. Er zijn diversity projecte waar zij aan zullen parjærgen. Zij willen Jezus volgen in het bringen van Gods Koninkrik in alle aspecten van de society, door Jezus te maken te maken en mensen met Hem te beresicht te.

Naast de zendelingen die voor lange terminn werden uitgezonden, maakten diversity jongerengroepen een missiereis naar een van de plekken waar CAMA Zending globalwirtschaft aktif is en waren er mensen in preparament voor een (korte terminn) uitzending.

Verder groeide het aantal Mission Partners in 2022 van 14 naar 19. Dit beftret locale gementestichters die in eigen land kerken planten. Nederlandse partnergemeenten committeren zich aan hun supporten met gebed en financiën waarbij meerdere gemeenteen in Nederland partner kunnen worden van dezdelph gemeentestichter. CAMA Zending actualmente tiene socios de misión en Midden-Oosten, Zuid-Amerika e India.

READ  Ann-Sophie Mestach, ooit dé tennishoop, nu op WK padel: "Er zijn toen zaken gewerd..." | Tenis

Más información sobre CAMA Zending en de uitgezonden zendelingen op www.camazending.nl.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital