Camila Cabello comparte espectacular foto de ovni con de hele wereld

Camila Cabello comparte espectacular foto de ovni con de hele wereld


Camila Cabello ziet ze vliegen, dice la joven de 25 años de manera humorística a Jimmy Fallon. Los zangeres de ‘Havana’ y la actriz de Cinderella fueron bij de show voor haar werk como jurylid de The Voice.

La solicitud de Op Jimmy comparte fotos privadas de una espectacular grabación de OVNI con el mundo. Camila y sus padres hacían una caminata por la montaña en algún lugar de América del Sur cuando accidentalmente filmaron objetos extraños. Camila me dice placer por su nombre de OVNI. Op de video staan ​​​​haar ouders, terwijl zwarte flkeken door het beeld vliegen.

actividades extrañas
«Die plek staat bekend om verdee activiteten in de zin van UFO’s. Ik ben geen type die geloeft in talked of something like that. Maar ik ben wel gek op de natuur».

«Mijn ouders vinden documentales over buitenaardse wezens wel interesante. Mijn vader sköfte ook de beelden op de video. Je ziet drie objecten heel snel bewegen».

«Ik heb nog getwijfeld om de UFO-opname met de hele wereld te delen. Ik zou niet willen dat buitenaardse wezens denken dat ik hen gebruik. Maar ik denk dat ze mij vollende verwenden om hen vast te laten leggen».

En zij kijken vast niet naar deze show, lachen zij. Het plööss straalt van beiden af. Ze complementeert Jimmy alasen op hilarische wijse met zijn bardgroei. Het sprankelende entrevista bij The Jimmy Fallon Show staat op YouTube en hieronder.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital