Campeonato de España | Toptalent Rodríguez pakt Spaanse título

Campeonato de España |  Toptalent Rodríguez pakt Spaanse título

Een groepje van vijf renners glipte weg op de lastige klim in het plaatselijke rondje bij Palma de Mallorca. Deze groep bevatte de favoriteren van de dag: Carlos Rodríguez, Alex Aranburu, Jesus Herrada, Roger Adrià en Juan Ayuso. Van deze groep fue Adria de eerste die moest loosesen.

Por la aceleración de Rodríguez, también perdió Juan Ayuso. Honderd meter later mohaden ook de andere twee renners de witte vlag hijsen. Op de snelle afdaling naar Palma breide de renner van Ineos zijn voorsprong nog verder uit. Herrada llegó 51 segundos después de que Rodríguez cruzara la línea.

Toekomst Spaans wielrennen

Wielrennen

Kroonieken | Hoe een tragisch motorongeluk de stem van de Tour de France voorgoed deed zwijgen

REGISTRO OM 15:03

Het Spaanse kampioenschap liet zien dat het met de toekomst van het Spaanse wielrennen wel goed zit. Van de top-vijf waren drie renners jonger dan 25 jaar.

Rodriguez rijdt niet de Tour voor Ineos. Wel zal hij zijn nieuwe kampioenstrui kunnen laten zien in de Ronde van Spanje.

WAAR KIJK JE?

El Tour de Francia también está en 2022 van de eerste tot en met de laatste kilometer rechtstells te volgen op televsion en internet. Mis niks van de 105e Giro en stem je tv af op Eurosport of kies voor een geheel reclamevrije stream op descubrimiento+.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital