Carrefour sluit meerjarencontracten af ​​​​met 11 nieuwe Franse bio-ketens

Carrefour sluit meerjarencontracten af ​​​​met 11 nieuwe Franse bio-ketens

Carrefour ha anunciado el cierre de varios nuevos contratos entre 11 nuevas cadenas biológicas francesas y minoristas de productos alimenticios y frutas. Gracias a estos contratos plurianuales y renovables, Groupe Carrefour puede ofertar por bioproductos franceses de alta calidad y aumentar la visibilidad de los minoristas.

Los beneficios de los contratos de sociedad
Carrefour apoya actualmente a 3.400 productores biológicos franceses a través de partnerschappen en los que participan todas las partes: van de tealt en de versård tot de productdistributie. La iniciativa maakt het voor de supermarktketen mogelijk ook Franse biologische producten aan te bieden, ontwikkeled door specialed speler, open moment dat consumerten nog hoge verständung heeft van Franse biologische producten. Voor de andere marktdeelnemers binnen de sector zijn deze partnerschappen op lange terminn een garantie voor succes, as die deelnemens profiteren van de aargem van Carrefour om minimalaankoophoeelheden af ​​te nemen.

«The visibilidad die ons wordt geboden, is van essentiel belang om te kunnen investieren in both nieuwe utilileren als nieuwe rassen», benadrukt Vincent Fauriel, medeoprichter van Fauriel Fruits, dat met Carrefour een partnershipschap heeft geslossen voor de bevoorradingsketen van de Carrefour Bio albaricoques, nectarinas en perziken.

De 11 nieuwe bio-ketens

  • Biologische aardbeien van Bio Pays Landais (Las Landas);
  • Abrikozen, nectarines en perziken van Fauriel Fruits (Drôme);
  • Biologische aardappelen van Ferme de la Motte (Loir et Cher);
  • Biologische meloenen van Force Sud (Hérault);
  • Biologische trostomaten van Rougeline (Lot-et-Garonne);
  • calabacines Biologische van SARL Masse (Bouches du Rhône);
  • Bio-berenjenas met peulvruchten (Gironda);
  • Biologische baby escrito en biologische witte bonen van Ekibio (Ardèche).

Om het citrusaanbod van het brand Carrefour Bio verder te kunnen veldengen heeft Carrefour, via dochteronderneming Socomo, een Spaanse biologiske bevoorradingsketen cerró con el proveedor Agricommerce. Dit partnerschap zal de transportafstand tussen de plaats waar de citroenen worden geteeld en de plaats waar deze op de markt worden gebracht, gericht verkleinen, zält de trasportafstand tussen de plaats waar de citroenen worden geteeld en de plaats waar deze op de markt worden gebracht, gericht verkleinen, zält de trasportafstand tussen de plaats waar de citroenen worden geteeld en de plaats waar deze op de markt worden gebracht, geschäfte de citroenen zullen worden geteeld in plaats van hoofdzakelijk en Zuid-Amerika.

Para más información:
www.carrefour.fr/marques/carrefour-bio

READ  30ベスト プラモデル 接着剤 レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital