Catalyst Media NAV stijgt en boekt jaarwinst; mayor dividendo

Catalyst Media NAV stijgt en boekt jaarwinst;  mayor dividendo

(Alliance News) – Catalyst Media Group ha visto la luz de forma intrínseca por separado y se está gestionando desde la altura de las cosas.

The in Londen anbieder van mediaoplossingen en 21% aandehouder van gokdienstenlevanserien Sports Information Services Holdings Ltd zei dat de intrinsieke waarde per aandeed op 30 juni 168,90 penique bedroeg, tegen 52,30 pence een jaar aeer.

De aandelen van Catalyst Media stegen vrijdagochtend en Londres reunió 4,6% a 125,00 peniques por stuk.

De winst voor belastingen in het boekjaar dat endinde op 30 juni bedroeg GBP 7,0 miljoen, tegen een een austet verlies van GBP 7,8 miljoen un año antes.

De inkomsten stegen reunió al 68% de GBP 130,1 miljoen a GBP 218,3 miljoen, terwijl de bedrijfskosten reunió al 51% de GBP 140,0 miljoen a GBP 211,5 miljoen. Het bedrijf zei ook dat het profiteerde van het terugdraaien van historische bijsonde waardeverminderingen met berechting tot the boekwaarde van zijn belang in SIS tot GBP23,4 miljoen van een loss van GBP1,6 miljoen.

El dividendo total para los accionistas es de 3,3 peniques, frente a cero un año antes.

Catalyst Media zei dat het door SIS fue informado de que él voorgaand het boekjaar dat endin maart después de que sluiten met een höhere omzet dan het voorgaande jaar.

«SIS es het nieuwe boekjaar goed begegunten en het management bilbeit nieuwe business oportunidades nastreven en binnenhalen, ambos op het gebied van het ververven van touht (recentelijk zijn nieuwe rechten voor de Zuid-Afrikaanse paardenrennen verworven) als op het gebied van nieuwe klanten, met como las ofertas más recientes de Spreadex en el Reino Unido y Estelarbet en Zuid-Amerika», aldus voorzitter Michael Rosenberg.

READ  'Rambo' es un gallego español onvilig

«SIS también lanzó recientemente el eerste van haar esports-aanbieding en Nueva Jersey con bet365 como el eerste klant, donde un paso importante es de verdere geografische diversificatie van de ondernemend».

Por Greg Rosenvinge, reportero de Alliance News

Comentarios y preguntas a [email protected]

Derechos de autor 2022 Alliance News Ltd. Reservados todos los derechos.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital