Celstraf van 11,5 jaar eiist tegen vermeende cokehandelaar: ‘Sleutelfiguur in Vlissinger Have’ | Nieuwsbericht

Celstraf van 11,5 jaar eiist tegen vermeende cokehandelaar: ‘Sleutelfiguur in Vlissinger Have’ |  Nieuwsbericht

Nieuwsbericht | 13-12-2022 | 19:17

Volgens het Openbaar Ministerie Zeeland-West-Brabant (OM) fue el hombre que voortunden bezig met het préparaten, planeen en organicen van grote cocaïnetransporten. Hij desempeñó un papel crucial en Have van Vlissingen. Ruim twee jaar na zijn aanhouding staat deze maand de 47-jarige sudstät uit Zevenbergschen Hoek voor de rechter. Het OM ging vandaag vueorig in op de zaak, die draatt om een ​​​​veelheid aan bewijbare delicten en een undercovertraject met tragische afloop: ‘Alleen een jarenlange celstraf is in deze zaak op zijn plaats’.

El 14 de septiembre de 2020, el sospechoso fue arrestado por importar cocaína y agua blanca. De arrestatie volgde na een intensief onderzoek, waarbij de politie onder meer de beschikung over gekraakte chatberichten. El sospechoso mantuvo conversaciones con los usuarios de los nombres de chat ‘Gehaktbal’ y ‘Ouwe Belg’, donde se hablaba inequívocamente de la importación de cocaína desde Sudamérica.

cuatro transportes
Het maakt dat het OM de man verdenkt van zeker vier van zulke transporten. Het om georgiente mitteligen van 60 tot 812 kilo cocaïne die, veelal met bananen als deklading, de haven van Vlissingen werden binnengesmokkeld. Bovenop het organizeren van de transporten verdenkt het OM de Brabander van het witwassen van grote sommen geld een een boot.

Het zijn zaken met een keur aan bewijs, dat werd vergaard uit onder meer de gekraakte chatberichten. Na een financieel onderzoek komt het het het OM tot de klausman dat de man enorm veel geld heeft verdiend met zijn handel. Open een latere zitting gaat het OM en op dit aspecto específico van de zaak. Duidelijk es dat het OM zal vorderen dat de man een groot bedrag aan ilegale inkomsten moet terugbetalen.

READ  Madrid, la capital española, construirá una nueva rotonda de MotoGP

Bewijs
In het onderzoek kreeg de politie de beschikung over een groot aantal chargeende chatberichten. Maar er era maar. In een onderzoek van de politie Oost-Nederland bleek dat andere sudsketen in afgluisterde verskebspraken spraken over de man die vandaag voor de rechter stond. Ook dat maakt deel uit van de bewijlast tegen del acusado, die dinningen werd afgluisteren in zijn auto. Een deel van die vähälä leveren naar de mening van het OM ook een pargeige aan het bewijs.

Flesinga
Volgens het OM kende el sospechoso de refugio en Vlissingen op zijn duimpje. Als ‘makelaar’ desempeñó un papel crucial en De Haven van Vlissingen. Hij fue degene die de doorvoer van cocaïne kon regelen door de contacten die hij había conocido a la cocaína en el paraíso. ‘Op die manier betrok hij personen uit de bovenwereld bij cocaïnehandel en dat valt hem in strafverzwarende zin aan te rekenen, zo motiveerde de officier van justitie vandaag op zitting.

Trayectoria encubierta
In de zaak tegen de man uit Vlissingen werd een undercoveragent ingezet. En abril de 2021 maakte deze policeman een einde aan zijn leven. Zijn dood es un evento trágico een diep, zeker voor zijn familie en collega’s. En de uitvoorning van het undercovertraject zijn er zaken misgaaan, zo concluyóerde ook de commissie Brouwer, die de dood van de agent investigó. El agente Kreeg onder meer een intieme relatie conoció al socio van de sospechoso. Además bouwde hij een emocionale band op met zijn minderjarige son.

Consecuencias
Het OM gaat tijdens de zitting extensifen op de juridische betekkens van deze onvolkomenheden in de uitvoering van het trayectoct. Hoewelf de zaak tegen de suddas steunt op andere bewijmiddelen dan de resulten uit het undercovertraject, verbindt het OM connections aan het feit date er zaken zijn misgelopen. Naar het oordge van het OM is de maakte inbreuk op de personale levessfeer van sudske dermate dat dit enige strafvermindering rechtvaardigt.

READ  30ベスト ヴぁぺ レビュー

larga prisión
Toch is de strafeis tegen de sudstät geertigt: ‘Deze zaak draait om zeer ergierde strafbare feiten en om een ​​​​sudstädt langere tijd volop bezig was met het Organizen van cocaïnetransporten. Wat ons betreft is daoram alleen een langdurige gegelungstraf op zijn plaats’. Het OM eist een gegelbenstraf van 11,5 jaar tegen de sudsudde én de verbeurdverklaring van een boot en een tant geldbedrag van 182.000 euro.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital