CEO de Gold Fields: Incitar a los accionistas para la adquisición de Yamana no es un trabajo en la uitvoering

CEO de Gold Fields: Incitar a los accionistas para la adquisición de Yamana no es un trabajo en la uitvoering

De in Zuid-Afrika genoteerde mijnbouwer, met activa in Australien, Afrika en Zuid Amerika, kondigde in mei plangen aan om Yamana over ten nemen in een all-share deal die de in Canada genoteerde mijnbouwer op 31 mei op $6,7 miljard afcherde .

Maar de andelen van Gold Fields kelderden na het nieuws over the voorgenomen overname. Vorige maand verzachde de mijnwerker dividendos más altos en een beursnotering op de Toronto Stock Exchange (TSX) om zijn takeoverbod te verzachten.

El mercado comienza con la estrategia y la sincronización del acuerdo para comprender, maar no es un corcel nijdig sobre la prima, la bedrijf heeft geboden om te betalen, vertelde Griffith aan verslaggevers op een mijnbouwconferentie en Kalgoorlie, Australia.

«Wij tryberen hen zover te krijgen dat zij de enorme meerwaarde inzien die in deze deal zit. Dus werk in uitvoering is waarschijnen de beste manier om het te omschrijven,» zei hij op de vraag of de investeerders en azeandehouders aan boord waren van de deal .

Los accionistas de Gold Fields votarán sobre el acuerdo en la segunda semana de octubre.

Griffith zei dat het bedrijf ha realizado algunos roadshows en las últimas semanas para «iluminar» a los accionistas.

Redwheel, uno de los 10 mayores inversionistas en Gold Fields, canceló públicamente la adquisición y la describió como un error garrafal sin garantizar el crecimiento y las ganancias.

De aandelen van Gold Fields tuimelden de eerste dagen met 25% omlaag nadat de details van de deal en de premie die het payalde aan het licht waren komenken. Maar de aandelen hebben sindsdien een comeback gemaakt, zei Griffith.

READ  iGO Nieuws - Algemeen - Koester de kust: Op de bres voor het konijn

Op de vraag of de voordeen van de deal ermatt zowenden worden als er tegenkanting van de azeedehouders komt, zei Griffith: «Se ha establecido la estructura van de deal. Wij voorzien niet dat wij de dealstructuur zullen mutenderen. Maar ik zeg wel: zeg nooit nooit».

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital