China Lights regresa a Emmen: «Bezoekers wacht een reis om de wereld»

China Lights regresa a Emmen: «Bezoekers wacht een reis om de wereld»

Una pirámide de África, el Taj Mahal de la India y Vincent van Gogh-schilderijen de Holanda, Europa. Als lichtsculptuur zijn ze de 10 de diciembre a 5 maart te advryden tijdens the China Lights Festival en het Rensenpark en Emmen. Deze derde editie van het lichtjesfestival, met als thema ‘wereldreis’, verbecht grootser dan ooit te worden, zegt Henk Hiddingh, een van de organizatoren.

De bouwers van de lichtsculpturen, zestien Chinezen uit Sichuan, zijn vandaag angewogen op Schiphol. Vorig jaar bouwden deze artistas het festival ook al op en Emmen. Dat doen ze een grote tent op het Rensenpark. Hun verlijf es daar ook. «Ze slapen in winterbestendige woonwagens», dice Hiddingh. «Die hebben we daar opgezet. Met douches en toiletten en zo».

In de tent komt ook een veldkeuken, waar hun eigen kok, ook uit China, elke dag staat te koken. «Ze vinden het eten hier echt niet lekker», legt Hiddingh uit. «Als je van heet eten houdt, zou je het eens moeten proberen». Hij lacht. «Ik kan er al goed goed tegen, maar dit was wel heel heet». El artista chino zijn in total zo’n vijf weken bezig. Maandag comienzo de opbouw.

En Europa es er bijøjseiden achtanhand voor Vincent van Gogh, omdat het volgend jaar 140 jaar geleden is dat de schilder in Drenthe verbleef. Los artistas chinos hebben daorak twee Van Gogh-schilderijen nameakt, die straksa als colorful lichtsculpturen te advreden zijn. En total worden er veertig sculpturen neergezet, sommige nieuw en sommige hebben elders ook al dienst gedaan.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital