China onderzoekt één cryptocurrency voor heel Azije svære sværegårdheid Amerika – BLOX

China onderzoekt één cryptocurrency voor heel Azije svære sværegårdheid Amerika – BLOX

Onderzoekers van de Chinese overheid spelen met het idee om een ​​​​digitale valuta uit te bringen voor toda Asia. De waarde van deze digitale valuta wordt ontleend aan een mandje aan valuta’s van 13 Asian landen.

Oost-Aziatische valuta’s

El token digital estará vinculado a 13 monedas, incluidos el yuan, el yen japonés, el won surcoreano y los 10 países de la ASEAN. ASEAN es uno de los grupos de mano que existen uit landen uit Zuidoost-Azië: Brunei, Cambodja, Filipijnen, Indonesië, Laos, Malaysia, Myanmar (Brunei), Singapur, Tailandia y Vietnam.

De onderzoekers decir Dat een Asian digitale valuta de dependeheid van de Amerikanis dollar verminungt en de financier stabilität helpt beschermen. El nombre provisional es el yuan asiático.

Als je snel naar de kaart van Azije kocht, dan missen er een paar importanten landen, voordeen India, Saudi-Arabië, Israel, Irak/Iran en vele anderen. Het licht of deze Asian cryptocurrency vooral voor Oost-Azië is.

‘Meer dan 20 jaar diepgaande integración económica en Oost-Azië heeft een goede base sentó voor regionale synergkeit aan een valuta. Las condiciones para establecer el yuan asiático son relativamente sencillas,’ los investigadores de aldus Song Shuang, Liu Dongmin y Zhou Xuezhi.

China zal leidende rol op zich nemen

Parece que China liderará el desarrollo del yuan asiático.

China tiene experiencia en el desarrollo de su propia moneda digital dentro de las fronteras del país. Además, China también tiene experiencias con grandes proyectos asiáticos como estos Nieuwe Zijderoute. Esta es una ruta comercial que conecta el este de Asia con Europa. El proyecto se inició en China, maar ieder land grenzend aan deze route zal hier profijt van hebben.

READ  30ベスト ウォッシュタブ レビュー

Dat licht ook het idee te zijn achter de Asian yuan. De onderzoekers stellen naimen voor om blockchaintechnologie te gebruiken, om te voorkommen dat een country te dominante wordt, ook worden zo entenderingen voor regionale, monetaire synergkeit weggenomen.

Dólar de hegemonía

De onderzoegers noemden de hegemonye van de dollar als reden om een ​​​​Asian munt voor te stellen. Sinds begin dit jaar heeft de Chinese munt verloren 12% verloren van de USD en Japanesese valuta zelfs 22%.

Fuente: Tradingview

Una moneda digital asiática zou kunnen leiden tot meer financiero stabilität zeggen de onderzoegers. Ze wezen op de volatilityiteit op de financieren markten als gevolg van agressieve rentefrogheigen in de VS, die een native influence hebben gehad op de deviezenreserves van Asian landen.

‘Al heel lang wikkelen Oost-Aziatische landen hun handel in de Amerikanis dollar af, af valutamismatches en verschiedungsrisko’s zijn aggravad. Ésa fue la razón de la crisis financiera asiática de 1997’, zeiden de onderzoegers.

AMRO en Asiatisch Monetair Fonds

De Chinese onderzoekers stellden voor om een ​​​​adelingen op te richten onder het Asean+3 Macro-economisch Onderzoeksbureau (AMRO). Dit is een macro-economische waakhond onder leiding van de Chinese Li Kouqing con sede en Singapur.

Se trata de la inteligencia de la creación de valores digitales recopilados por AMRO. Eventualmente, el desarrollo será overgedragen aan het Asia Monetair Fonds.

En augusto stelle de el primero el viceministro de Finanzas de China, Zhu Guangyao, buscó un papel institucional más formal para AMRO para.

Además, stellte hij ook voor om het Multilateralización de la Iniciativa Chiang Mai te formalizaron, dit is een valutapool ter waarde van 240 billones de dólares. Deze pot geld se forma en 10 países de la ASEAN, China, Japón y Corea del Sur. Además, el objetivo es estimular el uso de la moneda regional en lugar del dólar estadounidense.

READ  30ベスト マキタ ファンジャケット レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital