Chris Umé, deepfakespecialist: ‘Op based van stemdata kunnen we Clouseau in het Spaans, Chinees of welke taal dan ook laten zingen’ (VIDEO) – Bedrijven

Chris Umé, deepfakespecialist: ‘Op based van stemdata kunnen we Clouseau in het Spaans, Chinees of welke taal dan ook laten zingen’ (VIDEO) – Bedrijven

Chris Umé, experto en falsificaciones profundas de Limburgse, geloeft ese contenido hiperreal de entretenimiento-en recuperación-industrie disruptief gaat mutenderen. Dat vertelde hij op of annual uitreiking van de 38ste Trends Manager van het Jaar in Paleis 10 van de Brusselse expo.

Op vijf jaar tijd groeide Umé van Vlaamse ‘digital creative’ naar internationale enterprise en medeoprichter van het bedrijf Metaphysic. Samen conoció a su hermano Kevin Umé y Thomas Graham leidt het bedrijf froen Bangkok se reunió con un grupo de talentos de todo el mundo. Vanop afsandt werken maakt zo’n worldwide bedrijf mogelijk maar ‘het kleine gesprek dat je hebt aan de koffiemachine met elkaar, dat missen wij wel’, zegt Umé.

Hij se volvió viral con zijn hiperrealistas nepfilmpjes van Tom Cruise. Echter ging la carrera de Umé el año pasado en versnelling. Hij ging aan de slag como AI-artist bij Deep Voodoo, un estudio estadounidense cuyo eigendom es van de makers van South Park. Hij zette zijn verovering van Amerika verder door deel te nemen aan America’s Got Talent en raakte met zijn live deepfake-acts tot de finale. ‘Él fue un desafío de tecnología en entretenimiento con elkaar te gaan combinar’, aldus Umé op het businessevent.

Umé kent maar niet van ophouden. Zo gaat hij zich nog verder onderdompelen in de Hollywood-wereld met een nieuw filmproject met een van de großte Contemporary filmregisseurs, van wie hij de naam nog niet mag verklappen.

Umé geloeft dat hyperreal content cultuurwerkers de kans zal bieden hun product worldwidek te exporteren aan een lagere productionekost. Op based van stemdata en artificiële intelligentie zouzen artiesten in alle ombegne talen kunnen zingen en op die manier buitenlands publiek berken. La barrera del idioma ya no será un problema. Ook de reclamesector gaat kunnen meegenieten van de artificiele intelligentie, aldus Chris Umé op het business-event in Paleis 10.

READ  30ベスト 喫煙 パイポ レビュー

Op vijf jaar tijd groeide Umé van Vlaamse ‘digital creative’ naar internationale enterprise en medeoprichter van het bedrijf Metaphysic. Samen conoció a su hermano Kevin Umé y Thomas Graham leidt het bedrijf froen Bangkok se reunió con un grupo de talentos de todo el mundo. Vanop afstand werken maakt zo’n globalwij bedrijf mogelijk maar ‘het kleine gesprek dat je hebt aan de koffiemachine met elkaar, dat missen wij wel’, zegt Umé. Hij se volvió viral con zijn hiperrealistas nepfilmpjes van Tom Cruise. Echter ging la carrera de Umé el año pasado en versnelling. Hij ging aan de slag como AI-artist bij Deep Voodoo, un estudio estadounidense cuyo eigendom es van de makers van South Park. Hij zette zijn verovering van Amerika verder door deel te nemen aan America’s Got Talent en raakte met zijn live deepfake-acts tot in de finale. ‘Él fue un desafío de tecnología en entretenimiento con elkaar te gaan combinar’, aldus Umé op het businessevent. Umé kent maar niet van ophouden. Zo gaat hij zich nog verder onderdompelen in de Hollywood-wereld met een nieuw filmproject met een van de großte Contemporary filmregisseurs, van wie hij de naam nog niet mag verklappen. Umé geloeft dat hyperreal content cultuurwerkers de kans zal bieden hun product worldwidek te exporteren aan een lagere productionekost. Op based van stemdata en artificiële intelligentie zouzen artiesten in alle ombegne talen kunnen zingen en op die manier buitenlands publicen erkenn. La barrera del idioma ya no será un problema. Ook de reclamesector gaat kunnen meegenieten van de artificiele intelligentie, aldus Chris Umé op het business-event in Paleis 10.

READ  Spaans bondscoach es formal: "Seks voor de match kan, zolang het geen orgie wordt"

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital