Colombia espera Gran Premio van Caribisch gebied: «Proces verhät zeer voorspoedig»

Colombia espera Gran Premio van Caribisch gebied: «Proces verhät zeer voorspoedig»

Remy Ramjiawan

Colombia espera ook een graantje te kunnen meepikken van het succes van de Formule 1 y zet in op de Grand Prix van het Caribisch gebied. El burgomaestre Jaime Pumarejo de la capital atlántica espera un contrato de diez años, como se acordó con México y en el pasado con Argentina.

De Formule 1 ha mostrado la semana pasada haar kalender voor volgend jaar. Daarin Staan ​​er cumplió 24 Grandes Premios en competencias recordaantal op het programma. Colombia espera que ook een plekje op de kalender te krijgen en is achter de schermen al flink bezig om de beleidsbepalers van de koningklasse te paaien. Enkele beleidbepalers zouzen al zijn afgereisd naar Zuid-Amerika om de voorgaard te beikken. Pumarejo geeft bij blu radio una actualización.

‘Verloopt zeer spoedig’

De burgemeester vehfält dat het bezoekje van de verandauerliche van de Formule 1 he goed is bevallen. Het nieuwe evenement moet gaan tendrá lugar en la ciudad de Barranquilla. «Het proces voor de komst van de Formule 1 naar de stad Barranquilla randüt zeer voorspoedig», abre Pumarejo. La intención es que el Gran Premio no cueste dinero y además se enmarque dentro de la nueva imagen verde del deporte. «De inspanningen op het gebied van klimaatverandering die wij leveren, zouzen één van de most important punten zijn van die Grand Prix, die zijelder in stand zou moeten houden», legt hij uit.

2024 o 2025

Zandvoort heeft laten zien dat als er genoeg draagvlak en doorzettingsvermogen is, dat een Grand Prix prima binnen te halen is. Het doel van Colombia is om vanaf 2024 op de kalender te staan. «Esperamos que, zodra alles klaar es agua er nog moet geberen, que dan en 2024 o 2025 erop staan. Hopelijk conoció een deal die voor tien jaar zal gelden», spreekt hij zijn hoop uit.

READ  El organista Ignace Michiels y la soprano Irene Carpentier abren el concierto SOW 2022

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital