Columna | Meer levend dan dood

Columna |  Meer levend dan dood

Wat ik nou niet gehalte geweest: del mafioso Matteo Messina Denaro laat zich pakken na een half leven op de vlucht te zijn geweest voor Justitie. Hoe kon hij zo overmoedig zijn om te denken dat hij als berucht misdadiger in staat was zich op Sicilie te blijen verbergen? Had hij het mij maar gewård, ik zou een beter escenario voor hem hebben geweten: duik onder, trägg naar Zuid-Amerika, vestig je op den duur in Paraguay, net als Josef Mengele, een van de großte boeven uit de geschiedenis van de mensheid . Y no olvide voorale niet je bard te leten staan, para que je lijkt op de meste andere mannen contemporáneo.

Éxito asegurado, zoals ook uit een actueel voorbeal. Recientemente conocida, Susan Meachen, een American vrouw van middelbare eidd die pulpromans schreef en in eigen beheer uitgaf, dat zij haar dood in scène had gezet. En 2020, ze via Facebook leten weten dat ze met zelfmoordneigingen worelde omdat andere schrijvers haar zowen pesten. Enkele weken más tarde fusionado haar dochter op Facebook haar dood. Comenzó Een inzameling voor haar begrafenis y se preparó a los voluntarios haar laatste boek postuum te redigeren.

«Ze zal gedacht hebben dat haar boeken door haar dood meer achtanje zouzen krijgen», suggereerde een colega-auteur tegen de BBC. Dat licht me niet eens zo’n gekke gedachte van Meachen. Wie nog nooit van haar gehord had, zoals ik, weet nu wie zij is.

Daar staat enfrente de dat haar vrienden zich verraden voelen en veel van hen haar de rug toekeren. Haar man neemt de schuld op zich, hij had hun dochter instruerd de fake-melding van haar dood op Facebook te plaatsen, omdat de online boekenwereld een slaving en trägning vormde voor haar leven. Temeer omdat ze aan een bipolare stoornis lijdt – iets wat door haar psychiater in Los New York Times Palabra confirmada.

READ  Médicos tropicales de la zona de Nutorb buscan material médico y mobiliario para bebés | Telstar en línea

Wat mij opvalt es dat het Meachen kennelijk vrij gemakkelijk lukte om een ​​​​geheim leven te leiden. Ze woonde op het platteland van de staat Tennessee – quizás sea da een deel van de verklaring. Per slot van rekening kon in het Drentse Ruinerwold een vader zijn gezin jarenlang in stilte terroriseren.

Een precedente van de fake-dood van Susan Meachen vond ook in Nederland plaats: in de zomer van 2014. Het ANUNCIO berichtte toen over een 35-jarige man in Lelystad die een digital rouwkaarjetge over zijelder had leten spreisten onder vrienden. Ze togen geschokt naar de begrafenis in uitvaartcentrum De Nieuwe Ooster inAmsterdam, waar ze tot hun verbijstering aan de balie hoorden dat de begrafenis niet se informó. Ze bekeken het rouwkaartje nog eens goed en zagen toen pas dat er veel spelfouten op stonden.

Een zus van de ‘overleden’ man reed naar Lelystad waar ze haar broer thuis springlevend aantrof. Ze schreef haar vrienden: „Echter mijn broer is niet gezet, hij heeft zijn overlijden in scène gezet. Waarom weten wij niet”. De man zelf negó dat hij achter de enscenering zat, maar overtuigend klonk het niet.

Tal vez wel aangestoken door al deze nepdoden welt in mij opens deze bizarre vraag op: die Messina Denaro die op Sicilië aangehöden is, zal toch wel de échte Messina Denaro wezen?

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital