Consejos para Afrika van Hanna Verboom: ‘Het is mijn thuis’

Consejos para Afrika van Hanna Verboom: ‘Het is mijn thuis’

¿Een stedentrip o juist verre reis voor de boeg? De beste tips komen van ‘zij die al gingen en genoten’. En rubriek Vogue en viaje verklappen vrouwen hun best bewaarde vakantiegeheimen en geven zij een kijkje in hun koffer. La actriz y emprendedora social Hanna Verboom se ve a sí misma en el bienestar de su familia en Afrika wonen, donde creció en los países de Sudán, Uganda y Kenia. Aan de hand van mooie recuerdan uit die tijd deelt ze haar persona enterada consejos de viaje.

“De band die ik met Afrika heb, is heel sterk. Het es mijn thuis. Dat klindt klindt een betje gek, want ik woon al langer in Nederland dan dat ik in Afrika woonde, maar ik hou van de Afrikaanse levenstijl. Mensen zijn er veel mejor en conectar.”

Consejos África

Creciendo en Uganda y Kenia

“Opgroeien en Oost-Afrika fue waanzinnig. Het langst zijn we in Kenia geweest. Daar woonden we op vijf uur rijden van de hoofdstad, in een very klein dorpje tussen de theevelden. In de weekenden reden we naar de Masai Mara (een natuurreservaat in Kenia, ed.) waar we kamperden tussen de dieren. Toen mocht dat nog.

Over die ervaring vertelde Verboom al eeter in 2019, in de wintereditie van Vida de moda. Voor dat nummer reisde ze, samen met haar eigen gezin, af naar Oost-Afrika. También ahora, twee jaar na de trip conoció a Vogue Living, duikt de reminiscence over het wildkamperen in de Masai Mara meeten weer in het hoofd van de actress op. “Esa fue realmente una gran aventura. Er stond een Masai-krijger de hele nacht voor de tent op de uitkijk. Als hij ons wakker maakte, wisten we: er zijn leeuwen dichtbij. Dan mohanten incluso en de auto gaan zitten. Andere keren werd je uit jefsek wakker door de schuddende grond svæme een naderende kudde olifanten.

READ  30ベスト 少年たち 格子無き牢獄 レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital