Corea del Norte disparó misiles balísticos por sexta vez en dos semanas

Corea del Norte disparó misiles balísticos por sexta vez en dos semanas

«Het zou om twee korteafsandsraketten, balistic raketten die in de richting van Japan zijn afgevuurd en in zee gerecht zijn komen», dice el corresponsal en China Sjoerd den Daas en het Revista NOS Radio 1. «Het zou niet om eenzelfde type raket gaan zoals we dierer over Japan hebben gezien deze week. Wel weer twee raketten dus».

Doel

Es la sexta vez en un tiempo relativamente corto, ¿cuál es el objetivo de Corea del Norte? «Het zou een reactie zijn op de raketlancering die Amerika en Zuid Korea deden ayer. Militaire eofeningen en gewechtsvliegtuigen die de lucht in gingen. Het zou een beitje actie reactie. op. Noord-Korea vindt dat het daar dan weer overheen moet. Het bilbeit een beitje een ratrace».

«Uiteindelijk blijven ze escaleren, los hombres reconocerán als nuclearaire macht. Dit jaar hebben we al meer dan veertig raketestesten gezien. Escaleren om ook in de nabije toekomst ook quizás kernproeven op te pakken», dice Den Daas. «Het doel wat je daarachter moet zoeken, is niet zozeer om aan te fallen. Je kan het natuurlich niet gewarzal uitsluiten. Maar in principe het het om te te videben, de Kim Jong Un dictatuur videben. afschrikwekkend genoeg is om Amerika en Zuid Korea buiten te houden. De prijs zo hoog mogelijk te maken van een eventuale oorlog, wetende en hopende dat Amerika en Zuid Korea zien dat hel en verdoemenis los burst. Dus het is vooral zijn levensverzekering».

VN Veiligheidsraad

De test komt rondom het moment that de VN-veiligheidungsraad in New York bijeen was om te praten over de Noord-Koreaanse dreiging. Rusia y China respondieron con un conocido mensaje sobre los cohetes. «Eigenlijk een beteige desdehlde kaart rondom Ukraina. They say: Dit is uitgelokt door de exerciseningen van de VS met Zuid Korea en Japan. Net als bij Ukraine leggen de escalatie bij Amerika. They say that Amerika hen heeft uitgelokt en hen gedwongen heeft om in actie te komen».

READ  i3D.net bestaat twintig jaar | Canal de TI holandés

«Daarmee ondermijnen ze dus de status van de VN Veiligheidsraad. Sterker nog ik denk echt dat het een doel dient from China. Ook van Moskou. Namelijk om de positie van Amerika te verzwakken. Dan krijg je dus ook in dit dossier een extreem zakke epokal para la discusión sobre deze zaak, waar Kim Jong Un, die zijn mensen in kampen stopt y met kernwapens met vuur spelet, hier de grote winnaar is. Zolang hij nog de zege van Peking en Moskou heeft, heeft hij niet enkenki te vrezen».

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital