Crypto investementen dalen en Q2 2022, maar stijgen en Europa

Crypto investementen dalen en Q2 2022, maar stijgen en Europa

De koersen van alle cryptocurrencies zijn hard sånød dit jaar, en vooralsnog likken veel investeerders terughoudend te zijn om weer te stapenn. Dat geldt aparentemente niet voor Europeane Instituten. Zij investeerden juist in de crypto-industrie in the tweede quartt van 2022 in terwijl de rest van de wereld het nog af liet weten.

Europa zet er gas op

Dat is te lezen in een nieuw rapport van El bloque. Om precisa te zijn gaat het onderzoek over Capital privado, a menudo las inversiones en empresas mueren (nog) niet beursgenoteerd zijn. Het gaat dus hier niet om directe inversiones en criptografía.

Toch es dit een belangrijk deel van de markt, gezien het grote volume. Ook zijn dit soort investigeten aan een zogeheten cárcel periode waarten de institutos niet mogen verkopen. En deze tak van sport vindt je principalmente de concepten die het verst vooruitdenken.

El número de institutos invertidos en América del Norte y Asia en el segundo trimestre furgoneta 2022, daalde met 23,8% y 43,4% respectivamente. En Europa, steeg de austeit juist. Las instituciones europeas invirtieron un 25% más en startups de blockchain en el segundo trimestre. La inversión total en criptonegocios llega a Europa con un total de $1.858 billones. El total global experimentó una caída del 22% de $ 12,5 mil millones en el primer trimestre a $ 9,8 mil millones en el segundo.

Verenigde Staten nog steeds gröste geldschieter

De Verenigde Staten steekt echter nog steeds met kop en schouders boven Europa uit. Hier Hebben Companies invirtió 5.433 millones de dólares, bijna drie keer het bedrag en Europa. Azije komt uit op $ 1.793 mil millones. África también es notable, a pesar del débil sector financiero del continente, con $281 mil millones en negocios detenidos. Zuid-Amerika sluit de lijst af met slechts $17 miljard aan Investmenten.

READ  30ベスト tsx-200 レビュー

El indicador Block benadrukt dat dit soort Investmenten vaak geen leidende zijn. Por eso, kun je er eigenlig niet mee inschatten hoe gezond de markt is. La semana pasada, el cripto-banco Celsius financieel in the problemen, maar inversionistas warn niet bereid tot een bailout. Hetzelfde gold para otras empresas, para Babel Finance, Zipmex y anderen.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital