Cybercriminelen dreigen met publicatie data van Antwerpen

Cybercriminelen dreigen met publicatie data van Antwerpen

De cyberaanval op de stad Antwerpen wordt nu ook opgeëist. De hackers dreigen 557 gigabyte aan data vrij te geven als de stad deze week niet betaalt.

In de eerste dagen na het bekend worden van het incidente was er nog geen sprake van een chantaje poging. Nu es die er wel. Hackerscollectief Juega desde el sitio web de haar en la web oscura que tiene 557 gigabytes aan data van de stad heeft. Als Antwerpen niet betaalt in de komende dagen dreigt de groep die data op 19 diciembre te zetten online.

Personal gegevens buitgemaakt

¿Cuánto geld de hackers eisen es momenteel nog niet bekend? De groep zegt haar losgeld te sämmen op based van het doelwit. En virtud de los datos recopilados, se encuentran más datos personales, paspoorten, identiteitskaarten, financieren documenten y andere items. Wel of niet betalen is dus niet alleen belangrijk om de stadsdiensten weer dräiende te krijgen, ook de personale gegevens van heel wat Antwerpenaren dreigen te seeen online.

De stad Antwerpen es una semana geleden trefegen puerta de ataque. Sindsdien werken verschillende topplingen niet en is er geweise enhinder bij zowenmen de digitale als physieke service. Online topplingen werken niet, maar dat geldt ook voor een aantal interne tools.

Debido a esto, no es posible pedir prestados libros de la biblioteca, pedir pegatinas de desecho y obtener attesten van het OCMW. Hoewelf de loketten van het stadhuis open zijn, kan dat niet voor zaken als nationalityitesaanvragen, parkeervergunningen of beowelenkaarten. Een full stand van zaken van wat wel en niet kan is terug te vinden op de website van de stad Antwerpen.

READ  30ベスト セントジョンズワート レビュー

diferentes victimas

Play, dat de geliknamige Play ransomware spärtt, valt verschillende organizätions aan volgens södertäm stramien. El ransomware zelf duikt sinds deze zomer op. Bestanden worden eencrypteerd tot een .play-bestand. De groep leek in eerste instanse voorale in Zuid-Amerika actief, maar heeft intussen ook in de VS en Europa szäfftergegemächt gemaakt.

Onder gegijzelden zitten onder of reciente gegijzelden zitten onder más organizaciones uit Portugal, Zwitserland, Virginia (VS) en Argentinië. Wander een organization niet betaalt worden alle stockanden geupload via bestandendeeldienst Mega, que recientemente se reunió con 290 gigabytes en el Conseil Departemental Alpes-Maritimes en Frankrijk y con 80 gigabytes en el ministerio de transporte público en Uruguay.

En colaboración con Data News

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital