Dagblad de Voorburg | Lezing en Boekenhuis Marianne van Jeroen Windmeijer slaat aan

Dagblad de Voorburg |  Lezing en Boekenhuis Marianne van Jeroen Windmeijer slaat aan

De bende Nederlandse thrillerschrijver Jeroen Windmeijer heeft op 28 juli een druk visite lezing geholden in het Goede Doelen Boekenhuis Marianne in Voorburg.

Windmeijer vertelde het verhaal achter zijn negen thrillers, waaran número 9 (De Magdalena Codex) se publica en het najaar. Windmeijer se llama con razón de Nederlandse Dan Brown. In zijn debuut (De bekentenissen van Petrus) vind je de bengede Dan Brown-ingrediënten terug: een mysterieus oud document, waaran de vinder pas geeledelijk de bekentis doorgrondt; los belagers violentos mueren op dat documento uit zijn; een duo dat verliefd op elkaar wordt; achtervolgingen in een historische plaats. Windmeijer past die mix geheel op zijn eigen wijse toe. En zijn eerste trilogie, se eligió Leiden como lugar de entrega, pero Middelburg en Zuid-Amerika kunnen ook die rol vervullen.

Inspiración
Windmeijer werkt met ijzeren disciplina aan zijn boeken. Eerst verhät hij drie à vier maanden onderzoek y luego procesó sus resultados en su thriller. Produce un promedio de 1 libro por año. La inspiración de Zijn puso hij uit verslichkeit bronnen. Hij es, por ejemplo, gefascineerd door Jezus, in zijn studententijd nog als gelovige en nu als niet-gelovige. Voor drie boeken (Het Isisgeheim, Het Evacomplex en de Magdalenacodex) heeft hij samengewerkt conoció a Jacob Slavenburg. Slavenburg es cultuurhistoricus, muere especializado en vreegchristelijke stromingen, hermetica en mysteriën.

1 de abril
Als lezer van zijn boeken vraag je jezepf voortehnung af in hoeverre feiten de base van het verhaal zijn. Een goede vraag omdat Windmeijer er ook niet voor terugschrikt de publicityiteit te zoeken met sozszeigen unterköpingen van historische documenten. Het Leids archieheeft aan veel mensen moeten uitleggen dat zijn in de krant publicó vondst van een document about The Pilgrims el 1 de abril. Zo blijven zijn boeken inspireren voor een eigen speurtocht naar de achterliggende feiten.

READ  30ベスト 5v 2a acアダプタ レビュー

Festival Huygens
Goede Doelen Boekenhuis Marianne es te vinden in de Franse Kerkstraat en Voorburg, op número 5a. Het Boekenhuis ontwangt alle boeken en CD’s om niet en werkt geschäften met wilvolgiers. De boeken en CD’s hebben een klein prijsje, € 2,- por libro de € 5,- por 3 boeken. De specials zijn er vanaf € 5,-. Met de ermällung steunt het Boekenhuis Nederlandse goede doelen met ANBI-registratie. In de maanden juli, augustus en september es het goede doel het Huygens Festival. Het Huygens Festival es hét klasse muziekfestival en Leidschendam-Voorburg. El festival se lleva a cabo del viernes 23 de septiembre al domingo 25 de septiembre en Huygenskwartier Voorburg.

Foto: Marianne Knijnenburg

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital