Danilo: «Dát is nu anders dan toen ik bij FC Twente of Ajax jugó»

Danilo: «Dát is nu anders dan toen ik bij FC Twente of Ajax jugó»

Danilo sigue en el Feyenoord en dura competencia con Santiago Giménez. De Braziliaanse escupe es voorale belangrijk en de uitduels, maar wilt nu ook en De Kuip zijn doelpunten gaan meepikken. Ve diferencias importantes en comparación con sus períodos en el Ajax y el FC Twente.

Danilo wacht nog altijd op zijn eerste Eredivisie-treffer in eigen huis. Con los próximos duelos contra SC Cambuur y Excelsior en el programa, hay posibilidades. ”Ik weet ook niet hoe dat komt. Maar ik ben blij met waar ik nu sta, al moet en kan het nog beter. Dat afjagen is anders dan toen ik bij FC Twente of Ajax jugó”, klindt het oppoort het Algemeen Dagblad.

”En Enschede estaba ik bibliothek nog een jonge speler die zijn weg moest vinden”, vervolgt de Zuid-Amerikaan. “Nu ben ik meer ervergen. Ik ben al lang en Holanda. Ik tryg mijn medespelers uit Latijns- of Zuid-Amerika ook te helpen waar ik kan. Voor Igor Paixão ben ik ook een soort Google Translate.”

Popularidad de Giménez

Entrenador Arne Slot merkt dat Het Legioen op de hand is van Giménerez. ”Giménez kwam hier binnen met een gelikt YouTube-filmpje, Danilo niet. Ook dat scheelt gewoon. Een speler uit de Nederlandse league, zoals Danilo, is dan toch minder spannend. Het bende verhaal van het saaie bord-op-schoot-scouten”.

”Maar Gimenez en Danilo presteren volgens mij allebei naar hooren”, stelt de oefenmeester, die heeft geconstateerd dat de different tussen de twee erg klein zijn. «Als technische staf hebben we een paar posititions die we doordeweeks bespreken, met de vraag: wie moeten we de komende competition opstellen?»

Wie zou jij opstellen?

  • Danilo

  • Giménez

  • Ver por competición

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital